erdemguner35 yazdı:Sorun cikacagini bende zannetmiyorum
SeRxx yazdı:Resmi distribütör garantisi kapsamında ise aldığınız yer pek farketmez.
Symurg1907 yazdı:SeRxx yazdı:Resmi distribütör garantisi kapsamında ise aldığınız yer pek farketmez.
sizi anladım saatin garantisi konusunda bi endişem yok ama istanbul bilişim hakkında ürünü satın alalı 1 hafta olduğu halde satın alaln kişiye ulaşmadığı hatta ürünğn nerde olduğu hakkında bile bilgi verilmediği, müşteri hizmetlerinin müşteri ile ilgilenmediği gibi vs vs şikayetler var.
Onun için saatcell i sordum.
Wacker yazdı:Symurg1907 yazdı:SeRxx yazdı:Resmi distribütör garantisi kapsamında ise aldığınız yer pek farketmez.
sizi anladım saatin garantisi konusunda bi endişem yok ama istanbul bilişim hakkında ürünü satın alalı 1 hafta olduğu halde satın alaln kişiye ulaşmadığı hatta ürünğn nerde olduğu hakkında bile bilgi verilmediği, müşteri hizmetlerinin müşteri ile ilgilenmediği gibi vs vs şikayetler var.
Onun için saatcell i sordum.
Galaxy s3 telefon alırken bu tarz sıkıntıları bende yaşadım ama ürün geliyor sıkıntı etmeyin. Ayrıca İstanbul Bilişim işyeri mi dükkanı mi ne oluyorsa işte o Mecidiyeköy'de 2 katlı bir bina. Büyük ihtimalle elden de alabilirsiniz.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 122 misafir
|