Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Siyah mı beyaz mı derseniz benim için çoğunluğun aksine kesinlikle siyah önde. Fakat fiyat yüksek, kasa-kadran zaten küçük, bir de içi dolu olunca iyice küçük gözüküyor. Üstelik kesin zamanı belli olmamakla birlikte seramik bezeli mutlaka çıkacak. Tahminimce 3 yada 4 sene sonra (seneye yg-rg bileziklisi çıkar, sonraki sene tt, sonra da nihayet çelik) O zamana kadar liste fiyatı rahatlıkla 20bin dolar seviyesine yaklaşır, beklemesi de ayrı bir dert.
Iki rolex i de denedim, daytona da ym de cok iyi duruyor... Daytona sirf celik olmasa one gececek de ym platin bezel ile fark yaratiyor... Benim 3 ayim var daha, drk in konuyu bozmayim...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...