Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
erkan41 » 18 Nis 2012, 18:45
rolexi begenmiyorum peki luminovası güçlü kronograflı zenithin baska modelleri var mı bildiğiniz yada baska markalar bu bretling ve diğerlerine baktım fazla görselliği yok gibi grahama baktım orda var bikaç tane ama nasıl bir fikrim yok:)
-

erkan41
-
asymptote » 18 Nis 2012, 19:08
Ball Engineer Hydrocarbon Chronograph düşünebilirsiniz şayet bileğiniz çok ince değilse..

Luminova da neymiş, Lunapark gibi saat

@Convergence, Watchuseek
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
erkan41 » 18 Nis 2012, 19:59
güzel gerçekten..celik bilezik değil de kaucuk yada deri tercihimdir..stratosu begendim gercekten luminovası nasıl bunun:) bu luminovayı sormamdaki sebebp gece yarısı şirkette toplantılar oluyor bazen sabahlıyoruz saate rahat bakabilmem için luminovası güçlü olsun istiyorum
-

erkan41
-
drk » 18 Nis 2012, 20:56
Luminovası güçlü olsun istiyorsanız en iyi seçenekler; Ball, Panerai, Lum-Tec ve birkaç marka daha var. Sizin araştırdığınız saatler ayarına en yakın olanı ise Panerai.
Nerede yazıyor stratosun kauçuk kaplı olduğu?
-

drk
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 141 misafir