cuneyt yazd覺:G羹zel bir saat ama fazla kar覺覺k ve erken hen羹z benim i癟in diye d羹羹n羹yorum. Biraz a覺r oldu ya覺ma ve yaam tarz覺ma mesala planet ocean daha uygun 繹zelliklede co-axial 繹zellii tam arad覺覺m bir eydi g羹nl羹k kullan覺mdada s覺k覺nt覺 癟覺karmayacak bir saat tabi kolumda 42mm kau癟uk kay覺l覺 olan覺 nas覺l duracak onu merak ediyorum umar覺m hayal k覺r覺kl覺覺 olmaz benim i癟in.. Bu y羹zden baka alternatifler de aray覺覺 i癟indeyim
cuneyt yazd覺:Hees orisin bu modelini g繹rmemitim arama yaparken tam model ismini yazarm覺s覺n ona g繹re bir fiyat arat覺rmas覺 yap覺y覺m veya sen biliyorsan s繹ylersen 癟ok iyi olur.. Redboran ben de 繹yle d羹羹n羹yorum acele karar vermem sonradan ald覺覺m saatte mutsuz olmama sebep olabilir basamak basamak ilerliyorum o y羹zden 繹nce forumda saat konusunda benden daha 癟ok bilgi sahibi arkadalara bavurup tart覺mak istedim 癟ok da faydal覺 oldu a癟覺kcas覺 benim a癟覺mdan forumdaki dier bal覺klar覺da okuduk癟a ufak 癟apl覺 saat konusuda bilgi sahibiyim art覺k.. Bakal覺m biraz sab覺rla ilk y羹ksek b羹t癟eli.(benim a癟覺mdan) saatimi alaca覺m bu s羹re癟te ne kadar az listemde saat olursa maazalar覺 gezerken daha az zaman kayb覺 yaar覺m diye d羹羹n羹yorum.. Arkadalar覺n tavsiyeleri 繹nemli benim i癟in herkese teekk羹r ederim yard覺mlar覺ndan dolay覺. Baka model 繹nerilerinide bekliyorum...
cuneyt yazd覺:http://www.alwaysfashion.com/tr/p/20751 ... 109w/21004 bu model nas覺l acaba 3500-4000$ aras覺 fiyat覺 deiiyor. Fakat pek fazla bilgi bulamad覺m 44mm titanyum safir 200m bu kadar daha fazla bilgi sahibi olan var m覺 acaba mekanizma konusunda hatta kar覺lat覺rma yap覺l覺rsa planet ocean ile 癟ok memnun olurum
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: MacGyver ve 61 misafir
|