TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

4000 - 12000 TL Aras覺 B羹t癟e ile Hangi Saati Almal覺y覺m?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 4000 - 12000 TL Aras覺 B羹t癟e ile Hangi Saati Almal覺y覺m?

Mesaj cuneyt » 12 Kas 2015, 12:08

Hees orisin bu modelini g繹rmemitim arama yaparken tam model ismini yazarm覺s覺n ona g繹re bir fiyat arat覺rmas覺 yap覺y覺m veya sen biliyorsan s繹ylersen 癟ok iyi olur.. Redboran ben de 繹yle d羹羹n羹yorum acele karar vermem sonradan ald覺覺m saatte mutsuz olmama sebep olabilir basamak basamak ilerliyorum o y羹zden 繹nce forumda saat konusunda benden daha 癟ok bilgi sahibi arkadalara bavurup tart覺mak istedim 癟ok da faydal覺 oldu a癟覺kcas覺 benim a癟覺mdan forumdaki dier bal覺klar覺da okuduk癟a ufak 癟apl覺 saat konusuda bilgi sahibiyim art覺k.. Bakal覺m biraz sab覺rla ilk y羹ksek b羹t癟eli.(benim a癟覺mdan) saatimi alaca覺m bu s羹re癟te ne kadar az listemde saat olursa maazalar覺 gezerken daha az zaman kayb覺 yaar覺m diye d羹羹n羹yorum.. Arkadalar覺n tavsiyeleri 繹nemli benim i癟in herkese teekk羹r ederim yard覺mlar覺ndan dolay覺. Baka model 繹nerilerinide bekliyorum...
Kullan覺c覺 avatar覺
cuneyt

Kay覺t: 20 Au 2014, 11:31

Mesaj redbaron » 12 Kas 2015, 12:26

una ne dersiniz, 10-11bin TL civar覺 liste fiyat覺 var, %15 indirim yap覺yorlar. Bir s羹redir bak覺p duruyorum kendim i癟in. Retrograde 繹zellii seyretmesi 癟ok ho, 繹zellikle en alttaki saniyenin 60.'dan sonra t覺k baa d繹nmesi :)

http://www.longines.com/#!/watches/st-imier-collection/l2-764-4-73-0

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
redbaron

Ya: 53
Kay覺t: 22 Eki 2015, 10:43

Mesaj cuneyt » 12 Kas 2015, 12:40

G羹zel bir saat ama fazla kar覺覺k ve erken hen羹z benim i癟in diye d羹羹n羹yorum. Biraz a覺r oldu ya覺ma ve yaam tarz覺ma mesala planet ocean daha uygun 繹zelliklede co-axial 繹zellii tam arad覺覺m bir eydi g羹nl羹k kullan覺mdada s覺k覺nt覺 癟覺karmayacak bir saat tabi kolumda 42mm kau癟uk kay覺l覺 olan覺 nas覺l duracak onu merak ediyorum umar覺m hayal k覺r覺kl覺覺 olmaz benim i癟in.. Bu y羹zden baka alternatifler de aray覺覺 i癟indeyim
Kullan覺c覺 avatar覺
cuneyt

Mesaj eyimen » 12 Kas 2015, 12:47

cuneyt yazd覺:G羹zel bir saat ama fazla kar覺覺k ve erken hen羹z benim i癟in diye d羹羹n羹yorum. Biraz a覺r oldu ya覺ma ve yaam tarz覺ma mesala planet ocean daha uygun 繹zelliklede co-axial 繹zellii tam arad覺覺m bir eydi g羹nl羹k kullan覺mdada s覺k覺nt覺 癟覺karmayacak bir saat tabi kolumda 42mm kau癟uk kay覺l覺 olan覺 nas覺l duracak onu merak ediyorum umar覺m hayal k覺r覺kl覺覺 olmaz benim i癟in.. Bu y羹zden baka alternatifler de aray覺覺 i癟indeyim

Breitling bakin mutlaka 8-)
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

4000 - 12000 TL Aras覺 B羹t癟e ile Hangi Saati Almal覺y覺m?

Mesaj Heesh » 12 Kas 2015, 13:00

cuneyt yazd覺:Hees orisin bu modelini g繹rmemitim arama yaparken tam model ismini yazarm覺s覺n ona g繹re bir fiyat arat覺rmas覺 yap覺y覺m veya sen biliyorsan s繹ylersen 癟ok iyi olur.. Redboran ben de 繹yle d羹羹n羹yorum acele karar vermem sonradan ald覺覺m saatte mutsuz olmama sebep olabilir basamak basamak ilerliyorum o y羹zden 繹nce forumda saat konusunda benden daha 癟ok bilgi sahibi arkadalara bavurup tart覺mak istedim 癟ok da faydal覺 oldu a癟覺kcas覺 benim a癟覺mdan forumdaki dier bal覺klar覺da okuduk癟a ufak 癟apl覺 saat konusuda bilgi sahibiyim art覺k.. Bakal覺m biraz sab覺rla ilk y羹ksek b羹t癟eli.(benim a癟覺mdan) saatimi alaca覺m bu s羹re癟te ne kadar az listemde saat olursa maazalar覺 gezerken daha az zaman kayb覺 yaar覺m diye d羹羹n羹yorum.. Arkadalar覺n tavsiyeleri 繹nemli benim i癟in herkese teekk羹r ederim yard覺mlar覺ndan dolay覺. Baka model 繹nerilerinide bekliyorum...

r羹n羹n. Forumda a癟覺lan bir bal覺覺 var ama referans kodu olan resim ekleyeceim iin kolaylalat覺r覺r belki siteden ayr覺ca 4 farkl覺 renginde bulunmakta saatin umar覺m yard覺mc覺 olabilmiimdir .
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Heesh

Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00

Mesaj cuneyt » 12 Kas 2015, 13:23

http://www.alwaysfashion.com/tr/p/20751 ... 109w/21004 bu model nas覺l acaba 3500-4000$ aras覺 fiyat覺 deiiyor. Fakat pek fazla bilgi bulamad覺m 44mm titanyum safir 200m bu kadar daha fazla bilgi sahibi olan var m覺 acaba mekanizma konusunda hatta kar覺lat覺rma yap覺l覺rsa planet ocean ile 癟ok memnun olurum
Kullan覺c覺 avatar覺
cuneyt

Mesaj cuneyt » 12 Kas 2015, 13:26

Heesh teekk羹r ederim
Kullan覺c覺 avatar覺
cuneyt

Mesaj eyimen » 12 Kas 2015, 14:48

cuneyt yazd覺:http://www.alwaysfashion.com/tr/p/20751 ... 109w/21004 bu model nas覺l acaba 3500-4000$ aras覺 fiyat覺 deiiyor. Fakat pek fazla bilgi bulamad覺m 44mm titanyum safir 200m bu kadar daha fazla bilgi sahibi olan var m覺 acaba mekanizma konusunda hatta kar覺lat覺rma yap覺l覺rsa planet ocean ile 癟ok memnun olurum

Selamlar ben iki saati de denedim. Gorunus olarak Blackbird acayip etkileyici bir saat, malzeme kalitesi, iscilik vs. mukemmel. Ama makinasi ETA(yine de Chronometer, yani en ust seviyesi). Haliyle Planet Ocean'daki Calibre 8500 fersah fersah onde. Ama bu kullanima ne kadar yansir: Biri gunde 1-2 sn sasar, digeri belki 3-4 sn sasar. Uzun kullanimda co-axial bakimi daha gec yapilir vs. Bence icinize sinen saati tercih edin. Artilari eksileri bunlar :D
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: MacGyver ve 61 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners