Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Bana sorarsanız bileğinize tam oturur, büyük geleceğini zannetmem, kasa formu köşeli, (diameter 44x44), Hamilton Pilot(46 mm) olduysa bunda bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum..
saatin açıklamasında "Russian leather brown, with douple studs" yazıyor, dolayısıyla üstünde gelecek kayış kahverengidir diye düşünüyorum. resimlere pek aldanmamak lazım.
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. en kısa zamanda gelir diye umuyorum bende hatta adrese gelsede adreste ödesem vergisini...şimdi posta gümrüğüne gitmek uğraştırır.