necati yazdı:Cihan yazdı:işte bıktım swatch'dan adam gibi bir saat alıp takmak istiyorum
12 yaşında Swatch tan bıkmış, cümleler üniversite terk. Al bir rolex, yakışır valla, ne diyim
Pardon ya, bütçe 1500 lira, şimdi hatırladım
Cihan yazdı:İnanın ki 12 yaşındayım , fakat şu an Almanya'ya gideceğimiz için evde bir telaş , heyecan var hazırlıklardan dolayı.Bilirsiniz işte şunu aldık mı onu koydun mu vs.vs. yani uzun lafın kısası evde bi yoğunluk varBende bu akşam veya yarın bir fotoğraf yükleyeceğim .
SAYGILAR!
CİHAN
zfr yazdı:12 yaşında bir çocuk tahminen 6. sınıf öğrencisidir. Mesleğim gereği bu yaş grubunda yüzlerce çocuk tanıdım. Öğrencilerimin kendilerini en iyi şekilde ifade etmeleri konusunda onları teşvik ederim. Bir eğitimci olarak kitaplarda ezberletilen bilgilerden daha fazla önem veririm bu konuya. Kısacası bu yaş grubundaki çocukların kendilerini yazılı ve sözlü nasıl ifade ettiklerini iyi bilirim. Şunu açıkça söyleyebilirim ki Cihan bu konuda benim ezberimi bozdu. Ne istediğini bilen ve bunu en iyi şekilde ifade edebilen bir çocuk olduğunu düşünüyorum. Hatta halen içimden acaba 12 yaşında değil mi diye düşünmeden de edemiyorum ama bu sadece alışkın olmadığım bir durum olduğundandır. Saat önerisinde bulunma konusunu daha tecrübeli arkadaşlara bırakıyorum. İstediğin saati en kısa zamanda bulman dileğiyle...
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 143 misafir
|