Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
MeraklıAdam » 01 Eki 2018, 14:39
nzmokur yazdı:Pardayan yazdı:MeraklıAdam yazdı:Örneğin bir zengin kalkıpta Orient Seiko veya Casio alır mı? Tabi ki almaz kaliteli olsa bile almaz, çünkü adamda çok para vardır gider en pahallısını alır, kaliteli olsun veya olmasın onun için farketmez ki, onun tek derdi hava atmak olacaktır. Peki bir fakir kalkıpta bir Rolex alabilir mi? Alamaz çünkü gücü o kadara yeter, gider ucuz kaliteli ve sağlam bir saat alır, yıllarca kullanır.
Yahu niye almasın, tabiki alır. Şimdi ben bunun neresini eleştireyim.
- Zengin birinin tek derdi hava atmak mıdır ? Yani size göre her zengin sonradan görme midir ?
- Hiç fakir falan sayılmam ama koleksiyonumda bir sürü Orient te Seiko da Casio da var. Tüm kolleksiyoncuların ve saat tutkunlarının da vardır.
- Sizin yaş kaç ? Vallahi merak ettim.
Akıl yaşı 3 bilemedin 5!
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen önce kendi akıl yaşına bak. Sende zaten akıl yaşı olsa benim üzerimden oynamazsın. Kabul et artık egoistsin bu kadar basit.
-

MeraklıAdam
-
CptOz » 01 Eki 2018, 15:14
Orient Ray II blue saat tavsiye ederim sizi mahçup etmez... Hem otomatik hem de elle kurmalı, hem sportif hem de resmi giyime uyar ayrıca Orient gibi köklü bir markanın ürünü ve fiyat performans saati... Ama tabi dilerseniz Rolex Submariner da alabilirsiniz... [emoji16] Karar size ve bütçenize kalmış...
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
-

CptOz
-
ibrahim223 » 01 Eki 2018, 19:43
Başlığı açan arkadaş nerede acaba?
Sordu ve gitti mi? [emoji23]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

ibrahim223
-
rolexcollector » 01 Eki 2018, 19:46
MeraklıAdam yazdı:nzmokur yazdı:Pardayan yazdı:MeraklıAdam yazdı:Örneğin bir zengin kalkıpta Orient Seiko veya Casio alır mı? Tabi ki almaz kaliteli olsa bile almaz, çünkü adamda çok para vardır gider en pahallısını alır, kaliteli olsun veya olmasın onun için farketmez ki, onun tek derdi hava atmak olacaktır. Peki bir fakir kalkıpta bir Rolex alabilir mi? Alamaz çünkü gücü o kadara yeter, gider ucuz kaliteli ve sağlam bir saat alır, yıllarca kullanır.
Yahu niye almasın, tabiki alır. Şimdi ben bunun neresini eleştireyim.
- Zengin birinin tek derdi hava atmak mıdır ? Yani size göre her zengin sonradan görme midir ?
- Hiç fakir falan sayılmam ama koleksiyonumda bir sürü Orient te Seiko da Casio da var. Tüm kolleksiyoncuların ve saat tutkunlarının da vardır.
- Sizin yaş kaç ? Vallahi merak ettim.
Akıl yaşı 3 bilemedin 5!
Sen önce kendi akıl yaşına bak. Sende zaten akıl yaşı olsa benim üzerimden oynamazsın. Kabul et artık egoistsin bu kadar basit.
Doğru, hata bende.
Ne diye seiko ile rolex aynı kalitede malzeme kullanır diyen cahil ile uğraşıyorum ki!
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
-

rolexcollector
-
Ankthas » 01 Eki 2018, 19:54
Deniz
-

Ankthas
-
siyahpena » 01 Eki 2018, 20:04
forumda hiç alışık olmadığım enteresan diyaloglar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

siyahpena
-
Mandos » 01 Eki 2018, 20:36
Forumda şimdiye kadar gördüğüm 1 kavga hariç bütün kavgalarda aynı kişi var. Her başlıkta garip bir giriş yapıyor.
-

Mandos
-
MeraklıAdam » 01 Eki 2018, 20:43
Mandos yazdı:Forumda şimdiye kadar gördüğüm 1 kavga hariç bütün kavgalarda aynı kişi var. Her başlıkta garip bir giriş yapıyor.
Ve dikkat ederseniz eğer o kişi nzmokur.
-

MeraklıAdam
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 125 misafir