panerai mantıklı geliyor.
farklı model öneren var mı?
para olacak bronz ve power rezervlisi olacak ama neyse:(
MertYe yazdı:emreguven yazdı:İkisinden birini alırım sanırım (ya da ikisini birden)
Üstteki saatin GMT versiyonunun aynı kordonlu versiyonunu 1200 dolara amazonda görmüştüm. Şu an bulamadım bulabilsem link atacaktım. Carbon kordonlu GMT Nabucco 44mm için kauçuk kordon bakarken Türkiye distribütörlüğünü aradım. Adamlar bana kauçuk kordon ve toka 1800 tl demişlerdi. Amazon 1200 dolara saati satıyor kordonla beraber. İlginç bir fiyat politikaları var.
onboardx yazdı:Panerai alıpta benim gibi sonradan kullanışsız olduğunu düşünüp satabilirsiniz. Panerai Radiomir serisi dışında kolay takılacak bir saat değil.
onboardx yazdı:Panerai alıpta benim gibi sonradan kullanışsız olduğunu düşünüp satabilirsiniz. Panerai Radiomir serisi dışında kolay takılacak bir saat değil.
Aleksey yazdı:onboardx yazdı:Panerai alıpta benim gibi sonradan kullanışsız olduğunu düşünüp satabilirsiniz. Panerai Radiomir serisi dışında kolay takılacak bir saat değil.
Öğrenci olarak ve sürekli hareket halinde biri olarak buna katılmıyorum. 510'u sesini duymasam bileğimde olduğunu unutacağım. Yanında gelen distressed kayışı çok rahat hatta saatin beni tavlayan özelliklerinden birisi oldu bu. Aynı şekilde Panerai silikon kayış tek kayış olarak bile kullanılabilecek kalitede ve rahatlıkta.
Bu konuyu çözecek olay aslında bir Nişantaşı ziyareti. Gidin kolunuzda deneyin. Hem buradaki önerilen modellerle de kısıtlı kalmazsınız.
muratseyit yazdı:onboardx yazdı:Panerai alıpta benim gibi sonradan kullanışsız olduğunu düşünüp satabilirsiniz. Panerai Radiomir serisi dışında kolay takılacak bir saat değil.
kastettiğiniz kasanın büyüklüğü ve ağırlığı mı?
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
|