T羹rkiye'deki fiyat覺n覺 bilmemekle beraber; 10.000 TL'den daha d羹羹k olduunu tahmin ettiim Omega Speedmaster Z-33'e ne dersiniz?
http://www.omegawatches.com/gents/produ ... master-z33
Bond yazd覺:wadpro yazd覺:yanl覺 anla覺lmas覺n ama herodj ile vmetin rumuzlu arkadalar beni yanl覺 anlam覺 ben s覺rad覺覺 derken u癟uk anlam覺nda deil, "haval覺 ve deiik" olan覺 kast etmitim. Biraz daha detay verecek olursam, 癟elik veya metal kordon, geni kasa tercihim olacakt覺.r biraz spoortif duruu olan ve ayn覺 zamanda kalisk giyimle de uyumlu olacak bir model.
襤lk mesajdaki SLQ017 ve SLQ025 modellerine g繹re konuursak SLQ025 klasik giyimle idare edebilir ama 017 hi癟 olmaz. S覺rad覺覺 kelimesi tam uymuyor gibi isteklere asl覺nda. Bu arada dier mesajda yazd覺klar覺ma ek olarak SL019 siyah kasal覺 model 癟ok y羹ksek fiyatla gitmekte ama SLQ017 2.000-3.000 USD aral覺覺nda 癟覺k覺yor genelde. Elbette 癟ok nadir 癟覺kan saatler olduu ve a覺r覺 ilgi yoksa zaten bunlarla ura覺lmaz hemde s覺f覺r bulmak 癟ok zor. Fakat ilk mesaja onlarla baland覺覺 i癟in k覺smen bilgi verdim.
Altta paylaaca覺m saat spor bir model olarak benim kriterlerime g繹re 癟ok s覺rad覺覺 ve tasar覺m harikas覺 ama bulmak bu seri i癟inde 癟ok g羹癟. 250'er limitli 3 modeli olan bir 羹r羹n ve fiyatlar覺da markaya g繹re olduk癟a y羹ksekte seyreder. Citizen'襤 繹neri deil bilgi olsun diye ekliyorum![]()
B羹t癟eye g繹re baya bir model 癟覺kabilir ama biraz daha farkl覺 羹r羹nlere bakmakta fayda var. Kaliteli bir orta segment saat markas覺n覺n deiik kadran tasar覺ml覺 bir modeli de olabilir, klasik giyim ile uyumlu olaca覺na g繹re Graham d覺覺nda TAG Heuer, Omega, Oris, Maurice Lacroix vb bir 癟ok markada da deiik g繹r羹n羹ml羹 bir s羹r羹 saat var. Benim fikrime g繹re Seiko Star Wars serisinden 繹nce bu tarz saatleri d羹羹nmek daha mant覺kl覺.
Citizen Eco-Drive Dome Limitedhttp://www.citizenwatch-global.com/conceptmodel/production/dome/by0030-04e.html
Resim boyutland覺rma i癟in 2xF11
2fast4u yazd覺:
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 120 misafir
|