Ben reyimi neden Zenith'ten yana kullandığımı açıklayayım:
Elbette görsel beğeni öznel bir konu ancak Zenith Captain Chronograph bence gözü hiç yormayan sade bir kronograf, kadran yerleşimi çok başarılı ve tek ton, bu yönüyle optik açıdan benim beğenimi kazanıyor. Dış güzelliğin yanında biraz da iç güzellikten, mekanizmanın teknik üstünlüğünden bahsedelim:
Bu saat El Primero 400 kronograf mekanizmaya sahip. Bilmem Zenith tarihçesine hiç baktınız mı ancak Zenith'i Zenith yapan sayısız kronometri yarışması ödülü almasını sağlayan çok hassas kurmalı mekanizmaları ve 36000 vuruşlu efsanevi El Primero kronograf mekanizmasıdır.
Bir saat ustası bakın ne diyor El Primero konusunda:
I often say that a $5,000 Zenith El Primero is internally as good as any $50,000 Patek! When Rolex wanted the best chronograph movement money could buy, they went to Zenith - and until year 2000, the modified Zenith El Primero was powering hundreds of thousands of Rolex Daytona watches worldwide.
bu yorumun altına ıslak imzamı atıyorum:

Son olarak bulabilirseniz Captain Chronograph'ın mavi kadranlı modelini öneririm.. Metal bilezikli olursa daha iyi olur, sonradan deri kayış temin etmek çok daha kolay netekim..

Rolex Daytona ve Zenith işbirliği için read more ==>
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=9748&hilit=daytona#axzz23WHT9RL2
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein