Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
hımm ben aslında ıwc galapagosu begenmiştim. nasıl yıpranıyor yani sorunlu dediğiniz bu mu ben kaucuk saatlerle ilgili pek sorun yasayan duymadım saati temiz ve güzel kullanmak yeterli olmaz mı acaba:)
Sorunu, yıpranması. Yani saat çizilmiyor, yırtılıyor diyebiliriz Siz ne kadar temiz kullanırsanız kullanın sonuçta bileğinizde duracak ve illaki sert cisimlerle temas edecek. Aynı sorunu ap roo rubberclad kullanıcıları da yaşıyor, zamanla bezel eskiyor ve değiştirmek gerekiyor. Siz hangi kauçuk saatten bahsediyorsunuz sorun yaşamamış?
yani kullanan arkadaslarım var onlardan böyle bir şikayet duymadım da o zaman galapagosu eleyecem demektir siz bana ne önerebilirsiniz baska bir saat yani kronograf ve takvim olsun isterim safir otomatik olursa iyi olur bütce 15 bin tl ye kadar olursa iyi olur:)