Ziyaliv yazdı: burada sanki saatçilerden çok saatçilik yapan arkadaşlar türemiş...
Ziyaliv yazdı:Hala saat alacak birisine seiko 5 tavsiye ediyorsunuz bana verseniz bileğime takmam saatçi olarak 30 sene öncesinin biraz modifiye edilmiş basit saatlerini "illa otomatik saat olsun" diye öneriyorsunuz bu mudur sizin saat tutkunlarına yön göstermeniz. Ben mağazama gelip seiko 5 soranlara eski teknoloji almanızı önermem diyorum işin açıkcası. Sizde lütfen markaları değerlendirirken biraz daha objektif olmanızı tavsiye ederim.
selamlar
mlm yazdı:Ziyaliv mağazanızda Seiko 5 satmaya başlayın, inanın bana, bu fikirleriniz bir anda değişecek..
asymptote yazdı:Ziyaliv yazdı: burada sanki saatçilerden çok saatçilik yapan arkadaşlar türemiş...
Türemiş yanlış kelime, öncelikle üsluba dikkat etmek gerekiyor. Kimse mantar değil burada, dolayısıyla bu betimlemeyi de hak eden kimse yok aramızda..Ziyaliv yazdı:Hala saat alacak birisine seiko 5 tavsiye ediyorsunuz bana verseniz bileğime takmam saatçi olarak 30 sene öncesinin biraz modifiye edilmiş basit saatlerini "illa otomatik saat olsun" diye öneriyorsunuz bu mudur sizin saat tutkunlarına yön göstermeniz. Ben mağazama gelip seiko 5 soranlara eski teknoloji almanızı önermem diyorum işin açıkcası. Sizde lütfen markaları değerlendirirken biraz daha objektif olmanızı tavsiye ederim.
selamlar
Eta 2824-2 1950'lere, ETA 2892-2 ve 7750 1970'lere dayanıyor. İsviçre lüks saat markalarında en çok kullanılan bu üç mekanizmanın biri 60, diğer ikisi 40 senelik.. Bu mekanizmalara sahip saatleri de eski teknoloji diye önermiyorsunuz sanırım müşterilerinize?? Siz olaya ticari bakıyorsunuz, biz (yada kendi adıma konuşayım ben) bir tutku ve hobi olarak bakıyorum ve dolayısıyla saat danışan bir kimseye önerilerimiz farklı oluyor. Siz dükkanınıza gelen müşterilerinize dilediğiniz yönlendirmeyi yapabilirsiniz, ancak burada ben 1000 liralık hügo yerine 30 senelik eski teknoloji Seiko 5 önermeye devam edeceğim, saygılar...
Ziyaliv yazdı:Siz sıkıntı yapmayın bunları.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir
|