Herkese merhaba,
Saatlerimi ald覺m. Bu s羹re癟te her t羹rl羹 katk覺y覺 salayan forum mensubu arkadalar覺ma tek tek teekk羹r ediyorum. Eksik olmay覺n.
O kadar nasihat dinledim ama yine de kafam覺n dikine gittim

D羹羹nd羹m ta覺nd覺m i癟ime en 癟ok sinecek al覺veri se癟eneklerinde karar k覺ld覺m. u aamada t羹m b羹t癟eyi tek bir saate yat覺rmaya g繹nl羹m el vermedi. Ama saat konusu kan覺ma ilendi (malesef

) ve art覺k kendime saat i癟in bir b羹t癟e tahsis etmeye karar verdim. B繹ylece belirli d繹nemlerde koleksiyonuma yeni saatler kataca覺m. Mesela ilk d羹羹ncem 繹n羹m羹zdeki y覺l sonunda bir Oris Diver Date edinmek. (Oris Oris diyen arkadalara da hak veriyorum, denediimde cidden houma gitti, kolumdan 癟覺karmak gelmedi

)
Herneyse gelelim se癟imlerime:
襤ki otomatik, iki quartz saat ald覺m. Her t羹rl羹 okazyonda i癟ime sinecek ekilde kullanabileceim gibi bir kolleksiyon oluturduumu d羹羹n羹yorum.
Tissot Visodate

Tissot PRC 200
Mavi kadran覺yla kand覺rd覺 beni

Seiko SNDC31P

Jacques Lemans G-229

Aile fotoraf覺...

Saatleri incelemek ve fiyat almak i癟in iki hafta boyunca baya覺 bir web taramas覺 ve maaza ziyareti yapt覺m. Anadolu ve Rumeli yakas覺nda 癟eitli AVM'leri gezdim (Yeilk繹y Flyinn, Zeytinburnu Olivium, Bah癟elievler Metroport, ili Cevahir, Levent Kanyon, Zeytinburnu Marmara Forum, Ataehir Palladium, G繹ztepe Olivium). En sona da Sirkeci'yi b覺rakt覺m.
Ge癟en cumartesi g羹n羹 Sirkeci'de de bir 10 maaza orada g繹rd羹m ve al覺veriimi tamamlad覺m. Bunlar覺 unun i癟in anlat覺yorum. Forumda s羹rekli deniyor ya iyi bir pazarl覺kla g羹zel indirimler alabilirsiniz. 襤te bu Sirkeci piyasas覺nda kesinlikle ge癟erli. AVM'lerdeki maazalar fazla indirim yapm覺yorlar. Bu da al覺veri yapmay覺 d羹羹nen arkadalar i癟in belki bir piyasa verisi olur.
Saatlerime kavutum, onlar覺 benimsedim ama bu al覺veriin bitmesi asl覺nda bende bir nebze burukluk yapt覺. 羹nk羹 al覺veri s羹recinde arat覺rma, bakma deneme, yeni eyler 繹renme hepsi 癟ok zevkliydi. Bu hissi baka t羹rl羹 bir al覺veri yaparken mesela elektronikte, giyimde, ayakkab覺da vs hi癟 yaamam覺t覺m yaln覺z. Bu, saatlerin belki de b羹y羹s羹, bilemiyorum.
Hepinize tekrar teekk羹r ederim, zaman lokmalar覺n覺z覺n lezzetli olmas覺n覺 dilerim.
Selamlar