Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
asymptote yazdı:hayırlı olsun Sirhot, iyi günlerde kullan saatini
Tesekkur ederim :-) saat durmus oldugu icin fatura kestirmedim.garanti kagidini doldurttum.eger yarina kadar calismazsa gidip parami alacagim.calisirsa adresime faturayi kargolaycaklar.herhangi bir sorun olmayacagini soylediler.olur mu?
Arkadaşlar Türkiye'deki koduyla Citizen CBL036, yurt dışındaki orijinal koduyla Citizen BL9000-83L Calibre No.: G900 saati almış bulunuyorum.Bu saati tercih edecek arkadaşlara küçük bir bilgi vereyim.İlk aldığınızda saat uzun süre ışıksız kalmış olabilir ve tamamıyla durduğu için size bozuk ya da hatalı gözükebilir; ama hemen hüküm vermeyin.Mümkünse gün ışığına, mümkün değilse ışıldak gibi güçlü bir ışık kaynağına birkaç saat boyunca bırakın.Işık kaynağı olarak ışıldak gibi araçlar kullanacaksanız saatin kaynağa yakınlığı da önemli oluyor.Ne kadar yakın, o kadar daha hızlı dolum demek yani.Birkaç saat sonra saniye ibresinin 2 saniyede bir kez attığını fark edeceksiniz.Bu, saatte bir problem olmadığının kanıtı oluyor.Hemen elinize alıp ayarlamaya çalışmayın.Yoksa benim gibi saatte herhangi bir kıpırtının dahi olmadığını görüp şaşırabilirsiniz.Bunun sebebi düşük şarj seviyesidir.Ne zaman saniye ibresi normal hale dönerse o zaman kritik şarj düzeyini aşmış olduğunu anlarsınız ve artık saatinize gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz Bu arada saat&saat.com dan aldım ürünü.Kutusu ve kullanım kılavuzu mevcut değildi.Aynı durum başınıza gelirse adresinizi numaranızı bırakın, kargoyla adresinize göndersinler.Ben öyle yaptım.Birkaç gün sonra geleceğini söylediler. Çekebildiğim kadar fotoğrafları, buyurun: