TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

En Fazla 11-12 Bin TL'ye Al覺nabilecek En G羹zel S覺f覺r Saat

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En Fazla 11-12 Bin TL'ye Al覺nabilecek En G羹zel S覺f覺r Saat

Mesaj Clk » 08 Mar 2011, 08:16

Birde yine bir cok kez aciklamama ragmen saatlerde ki deger/eder olayi halen anlasilmamis.

Bir saatin deger kazanmasi yada kaybetmesi ne ile orantili bunu hic d羹s羹nd羹n羹z m羹? Neden Patek cok degerli bir saat iken A.Lange & S繹hne yada Glash羹tte ciddi deger kaybediyor? IWC'nin Rolex'ten eksik olan tarafi ne? Tag Heuer Carrera ETA 7750 makinesi ile m羹sterisine ne sunuyor ki pahali olan fiyatina ragmen senelerdir cok g繹zde olan bir model? v.s.

Saat tabii ki sadece maddi degeri icin alinmaz ancak bir saat modelinin yada markasinin degerini belirleyen unsurlar vardir. O saat markasinin yada modelinin tarihi, evrimi, hikayeleri, kullanicilari, kullanilabilirligi, rahatligi, imaji v.s. Sonucta saat saattir. Seiko'da ayni zamani g繹steriyor, Rolex'te, Patek'te. Peki bu markalarin imajlarini ve fiyatlarini olusturan farkliliklar ne? Bence bunlar konusulmali. Deger Salt para demek degildir. Deger popularitedir, deger g羹ncelliktir, deger uzun 繹m羹rl羹l羹kt羹r, deger kolay kullanimdir, deger servistir, deger ikinci eldir v.s.

Yukarida yazmis oldugum deger kaybetmeyen 3 saat marka model listesine bir aha g繹z atin. Bu 3 saat modelinin ortak yani mayo ile yada takim elbise ile takilabilecek olmalari. Sonradan ekledigim Tag Heuer'de ayni. Bu 繹zelliklere sahip kac tane saat var piyasa da? Rolex'in marka olarak tek avantaji neredeyse b羹t羹n saatlerinin bu kavrama uyuyor olmasi hepsi bu. A.Lange & S繹hne yarin kendi sanat anlayisi ile casual giyime uyumlu celik bir saati 6.000-10.000 Euro civarina 羹retirse o zaman Rolex biter. Ama nasil Rolex komplikasyonlu bir saat 羹retmiyor ise Lange'de bu tarz bir saat 羹retmeyecektir. Bu kisir d繹ng羹 de bu sekilde uzayip gidecektir ;)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj 2fast4u » 08 Mar 2011, 10:43

arkadaslar basl覺k sadece 12 TL 'ye s覺f覺r saat model覺 sormak i癟in a癟覺lm覺st覺 ama resmen g繹lete at覺lan k覺rm覺z覺 et parcas覺 g覺b覺 sald覺m覺s baz覺lar覺:)bende son k覺lc覺g覺n覺 al覺y覺m :)bayag覺d覺r forumunda boyles覺 b覺r z覺yafete karn覺 acm覺 onuda anlad覺k :roll:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj Frax » 08 Mar 2011, 11:51

Thevenin yazd覺:
Frax1 yazd覺:Madem bu kadar tedbirli olmam覺z gerekiyor o zaman saatlere onbinlerce lira yat覺rmayal覺m deil mi say覺n clk, koyal覺m bankaya :)

Mesele, kolundakinin manevi degerini yasarken ote yandan maddi degerinin de kaybolmadigini bilmek, golu oradan yememek meselesi. Banka cuzdanin kolunda guzel durmaz ki reyiz :D

Cepte olduk癟a g羹zel durur ama kabar覺k kabar覺k :D

2fast4u yazd覺:arkadaslar basl覺k sadece 12 TL 'ye s覺f覺r saat model覺 sormak i癟in a癟覺lm覺st覺 ama resmen g繹lete at覺lan k覺rm覺z覺 et parcas覺 g覺b覺 sald覺m覺s baz覺lar覺:)bende son k覺lc覺g覺n覺 al覺y覺m :)bayag覺d覺r forumunda boyles覺 b覺r z覺yafete karn覺 acm覺 onuda anlad覺k :roll:

clk ve razz a kar覺 takviye kuvvetlerle ayakta durmaya 癟al覺覺yorum. Clk piranha bu kabul ama razz da onun kadar etkili bence :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj razz » 08 Mar 2011, 11:53

clk ve razz a kar覺 takviye kuvvetlerle ayakta durmaya 癟al覺覺yorum. Clk piranha bu kabul ama razz da onun kadar etkili bence

Frax; Submariner art覺k aileden say覺l覺r benim i癟in, biliyorsun ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj deccoali » 08 Mar 2011, 12:03

ben de olduk癟a zevkle okuyorum yorumlar覺, tekrar hepinize teekk羹r ediyorum :)
merak ettiim yurtd覺覺ndan bahsediliyor s覺k癟a ama genelde US deniyor, peki dubaide fiyatlar nas覺l? orada oturan bir arkadatan istemeye hatta haftasonu ziyarete gitmeye deer mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Ya: 47
Kay覺t: 01 Mar 2011, 11:39

Mesaj Frax » 08 Mar 2011, 12:05

Hemen yazay覺m, clk n覺n konusundan al覺nt覺:

Boyle bir cennette ilk olarak ilgilendigim fiyatlar oldu. Sunu soyleyebilirim ki yukselen Dirham/Euro yada Dirham/USD kuru nedeni ile fiyatlar avrupadaki ile neredeyse ayni.

Konu da burada:

viewtopic.php?f=12&t=2380&p=50072&hilit=dubai#p50072

Razz tercihlerin kar覺s覺nda sayg覺yla eiliyorum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj deccoali » 08 Mar 2011, 12:09

Frax1 yazd覺:Hemen yazay覺m, clk n覺n konusundan al覺nt覺:

Boyle bir cennette ilk olarak ilgilendigim fiyatlar oldu. Sunu soyleyebilirim ki yukselen Dirham/Euro yada Dirham/USD kuru nedeni ile fiyatlar avrupadaki ile neredeyse ayni.

Konu da burada:

viewtopic.php?f=12&t=2380&p=50072&hilit=dubai#p50072

Razz tercihlerin kar覺s覺nda sayg覺yla eiliyorum :)

癟ok h覺zl覺 oldu bu cevap s羹per :thumbup: ama fiyat konusunda avantaj deilmi demek ki :? 癟evremde bir amerika yolcusu bulmam laz覺m anla覺lan ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Ya: 47
Kay覺t: 01 Mar 2011, 11:39

Mesaj 2fast4u » 08 Mar 2011, 12:43

frax pirahna olmaktan korkuyorum bu g繹lettek覺ler覺n 覺s覺rd覺klar覺 t羹r deg覺st覺r覺yor kardes覺m aman d覺kkat yak覺n temas zararl覺:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 155 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners