Doğru tercih bence [emoji106]morningstar yazdı:Dayanamadim verdim siparisini umarim hasarsiz bir sekilde ulasir.
Maradona yazdı:gozdentunay yazdı:Maradona yazdı:1. Bildiğim kadarıyla Sumo daha iyi...
2. O zımbırtı o saate özel...
3. Eğer çokça modlanan bir saat alırsanız seramik bezel ve safir cam sonradan da takılır... Fazla modlama talebi gören bir saat olmalı ki 3. şahıslar tarafından böyle bir seçenek üretilebilsin ve sunulabilsin... Mesela Seiko SKX bu konuda uçuyor... ;-)
Sn Maradona ,özellikle safir cam arayışına girdiğimde nedense işte sirkecide belkı takılabilir oda cok zor gibi negatif yorumlar duydum:) şimdi herhangi mineral camlı bir saatime safir cam ben taktırmak istesem ne yapmalıyım? Aydınlatanilirseniz sevinirim[emoji120]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saate uygun yeni safir cam sipariş edilip, işinin ehli bir saatçide taktırılır... Ben hiç böyle bir işlem yaptırmadım ama forumda yaptıran çokça arkadaş var... Siz önce saatinizi belirleyin ki ona safir cam bulalım bence ilk olarak... Sonra da usta saatçi tavsiye edilir zaten bir şekilde... ;-)
Mandos yazdı:Hayırlı olsun merakla bekliyorum. Siyah Epos 3401 hala aklımda ama gri faciası yüzünden bulaşmam herhalde. Oysa ki ne güzel çıkmıştı kutudan harika saatti.
Maradona yazdı:Mandos yazdı:Hayırlı olsun merakla bekliyorum. Siyah Epos 3401 hala aklımda ama gri faciası yüzünden bulaşmam herhalde. Oysa ki ne güzel çıkmıştı kutudan harika saatti.
Sen ne yaşadın sevgili @Mandos?
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 126 misafir
|