Tamam da soruma neden cevap vermedin.MeraklıAdam yazdı:Vallahi isteyen anlar istemeyen anlamaz. O size kalmış. Artık konu başlığını açmış olan arkadaşa ayıp olmadan, bu konuyu kapatırsak daha doğru olur. Sonuçta bu kalite kıyaslaması başlığı değil, fikir düşünce paylaşma ve tavsiye etme başlığıdır, bunu dikkate almamız gerektiğini düşünüyorum.
nzmokur yazdı:Tamam da soruma neden cevap vermedin.MeraklıAdam yazdı:Vallahi isteyen anlar istemeyen anlamaz. O size kalmış. Artık konu başlığını açmış olan arkadaşa ayıp olmadan, bu konuyu kapatırsak daha doğru olur. Sonuçta bu kalite kıyaslaması başlığı değil, fikir düşünce paylaşma ve tavsiye etme başlığıdır, bunu dikkate almamız gerektiğini düşünüyorum.
Çok mu zor abarttım demek?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevap verirsen cevap alırsın.MeraklıAdam yazdı:nzmokur yazdı:Tamam da soruma neden cevap vermedin.MeraklıAdam yazdı:Vallahi isteyen anlar istemeyen anlamaz. O size kalmış. Artık konu başlığını açmış olan arkadaşa ayıp olmadan, bu konuyu kapatırsak daha doğru olur. Sonuçta bu kalite kıyaslaması başlığı değil, fikir düşünce paylaşma ve tavsiye etme başlığıdır, bunu dikkate almamız gerektiğini düşünüyorum.
Çok mu zor abarttım demek?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen saatçi misin? Yoksa sadece saat toplayıcısı ve kullanıcı mı?
İşte beklenen meraklıadam patlaması[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]MeraklıAdam yazdı:Sana ne cevap vermeye ne de senden cevap almaya niyetim yok. Tek isteğim egoyla konuşmayalım, insan gibi konuşalım. Ki bir konuyu açıklığa kavuşturabilelim. Bu söylediklerim sana gelsin kardeşim. İNŞALLAH belki birazcık, kendine çeki ve düzen verip üslubunu düzeltirsin. Ama boşa dememişler. Yedi de neyse yetmişte de odur diye. Senin gibi birisyle de asla bir hukukum olmasını istemem açıkçası. Karşında ki insana davranış şeklin hiç hoş değil, bunu bilmen gerekiyor bende bunu söylüyorum ki maalesef sende insanlık göremiyorum.
Akıl yaşı 3 bilemedin 5!Pardayan yazdı:MeraklıAdam yazdı:Örneğin bir zengin kalkıpta Orient Seiko veya Casio alır mı? Tabi ki almaz kaliteli olsa bile almaz, çünkü adamda çok para vardır gider en pahallısını alır, kaliteli olsun veya olmasın onun için farketmez ki, onun tek derdi hava atmak olacaktır. Peki bir fakir kalkıpta bir Rolex alabilir mi? Alamaz çünkü gücü o kadara yeter, gider ucuz kaliteli ve sağlam bir saat alır, yıllarca kullanır.
Yahu niye almasın, tabiki alır. Şimdi ben bunun neresini eleştireyim.
- Zengin birinin tek derdi hava atmak mıdır ? Yani size göre her zengin sonradan görme midir ?
- Hiç fakir falan sayılmam ama koleksiyonumda bir sürü Orient te Seiko da Casio da var. Tüm kolleksiyoncuların ve saat tutkunlarının da vardır.
- Sizin yaş kaç ? Vallahi merak ettim.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Umutunal ve 25 misafir
|
||||||||||||||