Clk yazdı:Basar, benim anlamadigim neden olayin karsilastirmaya döndügü? Baslikta ki soru acik. 10.000 USD alti Omega'mi Nomos'mu?
Omega'mi daha iyi marka yoksa Nomos'mu degil ki! Ayrica zaman testinden gecmek ise olay yazdiklarinin aynisinin in-house Omega mekanizmalar icinde gecerli oldugunu belirtmekte fayda var
Bende karsilastirma yapmiyorum ki, dress watch alacak olsam o segmette model bazinda fc ile nomos arasinda modele ve fiyata bagli karar veririm diyorum. Omega ya bakmam.
Dalgic, chrono falanda zaten nomos modeli yok. Karsilastiracak bisey yok.
Ama nomos da ince yapti hadi jlc ile karsilastirilir diyorsan, yok diyorum, o olay oyle degil, senden benden daha iyi biliosun zaten.
Evet zaman testi omega icin de gecerli ama omega bu testten 100 kere basarili gecti, yilda 800.000 saat satmak hemide kalite sorunsuz, kolay is degil. Patek, jlc falan yapamaz. Bir miktar kanaat notunu hakediyor. Nomos icin kanaat kullanmaya vakit ister.
Ayrica kimse yorum yapmamis ama ben fc konusunda ciddiyim, inhouse annual calender, ince makenizma, nispeten ozgun tasarim bence gayet iyi gidiyor. Junior jlc.
Askin, ince makenizma yapmak o kadar basit degil, cok ciddi tasarim bilgisi ve malzeme gerekiyor. Aslinda ince makenizma bu alemde bir nevi basari olcusu. Sahsen piaget in baska bi basarisini goremedim ben.