TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤ki TAG Heuer Aquaracer Aras覺nda Kalsayd覺n覺z?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 襤ki TAG Heuer Aquaracer Aras覺nda Kalsayd覺n覺z?

Mesaj MertYe » 04 Nis 2015, 01:38

Clk yazd覺:
kilimanjaro yazd覺:Bir saat sitesinde, insanlar覺n marka fanatiklii yap覺p , baz覺 markalar覺da kendince k羹癟羹mseyebileceklerini ve buna bal覺 olarak gereksiz polemiklere girerek kalp k覺rmaya kadar gidebileceklerini ger癟ekten hi癟 d羹羹nmezdim.ok tuhaf buluyorum ve ay覺pl覺yorum.
Yine de 癟ok d羹zeyli p覺r覺l p覺r覺l arkadalar edindiim i癟in burada mutluyum.Saatlerdeki tarih g繹stergesinin gereksiz olduu fikrine 癟ok a覺rd覺m ... arkada cep telefonundan bakmak istiyor san覺r覺m takvime ... peki cep telefonun ya覺 ka癟 ? takvimli saatlerin ya覺 ka癟 ? ilgin癟.

Kilimanjaro, yukarida ki mesajin bu y繹nde yazdigin 2. yada 3. mesaj! Hic kimsenin hic bir markayi, modeli sevme, begenme yada kab羹llenme gibi bir zorunlulugu yoktur. Bir baskasi sevdigimiz bir marka ile ilgili negatif d羹s羹n羹yor yada markayi yerin dibine geciriyor diye de alinganlik yapmanin anlami da yok. Para verip alinan bir objeyi sanki kendimizi tanimlayan bir sembolm羹s gibi g繹r羹p, o obje 羹zerine yapilan yorum, elestiri hatta asagilamalari sahsilestirip alinganlik yapmayada gerek yok.

Burasi bir forum! Herkes saatler ve markalar 羹zerine d羹s羹ncelerini kisisel saldiri olmadigi s羹rece istedigi sekilde yazma hakkina sahiptir. Dolayisi ile forumu forum, markalari ve objeleri de parasini masanin 羹zerine koyup aldigin "META" olarak g繹rd羹g羹n s羹rece kalp kirikligi yasamayacaksin.

Oturup d羹s羹nd羹g羹n zaman marka fanatikligi yapanin aslinda ben olmadigimi, "bir marka y羹z羹nden benim kalbimin kirilmayacagini", "farkli d羹s羹nceleri polemik olarak nitelendirmedigimi", "sadece benim gibi d羹s羹nm羹yor diye bir baskasini ayiplamayacagimi" anlarsin!

Yukarida ki satirlar eger gercek fanatikler icin bir anlam ifade etmiyorsa farkli bir dille anlatayim. Bu forumunda Omega ve mekanizmalari yada markanin gecmisi ile yazilmis en detayli yada en g羹zel s繹zler bana ait! Benim bug羹n markayi ve m羹steri kitlesini elestirmemin altinda yatan nedenleri "gercek fanatiklik yaparak" anlamak istemeyenlere bunu tekrar tekrar anlatmaya calismak istemiyorum. Ben sadece kral ciplak diyorum, ben sadece bindigin saf kan ingiliz ati degil bildigin essek diyorum... ;)

Bu yaz覺dan sonra forumda gezerken rastlad覺覺m vakti zaman覺nda "Cant" nickli 羹yeyle yapt覺覺n覺z IWCve Rolex at覺malar覺 geldi. Bence de ne kadar fanatik olunursa olunsun birbirlerinin tezlerini biraz c羹r羹tmeye 癟al覺makta bu ie biraz elence kat覺yor diye d羹羹n羹yorum. Tabiki sevgi ve sayg覺 癟er癟evesinde olmas覺 Forum a癟覺s覺ndan daha doru olur. Zaten hepimiz ayn覺 saatlerden holansak milyon tane saat modeli olmazd覺 herkes tag heuer al覺rd覺, patek al覺rd覺, seiko al覺rd覺, Certina al覺rd覺 vs. vs. diye liste uzar.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj sefalosporin » 09 Nis 2015, 09:01

ikisinden birini tercih edip ald覺m sonunda.
kordonu k覺saltmaya hen羹z f覺rsat覺m olmad覺. halledince fotolar覺m.
asl覺nda iki saat ald覺m. dieri pilli japon. ona kimse bakmaz heralde.
Kullan覺c覺 avatar覺
sefalosporin

Kay覺t: 07 Mar 2015, 00:32

Mesaj MertYe » 09 Nis 2015, 10:27

Kutu a癟覺l覺lar覺n覺 bekliyoruz o zaman :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj efendisiz » 09 Nis 2015, 10:30

500 m mavi cand覺r:)
efendisiz

Mesaj utabev » 10 Nis 2015, 01:39

Bence de 500M mavi.
B覺rak inceldii yerden kopsun..! G羹n gelir en salam yerinden kopar.Can覺n Yanar..
Kullan覺c覺 avatar覺
utabev

Ya: 59
Kay覺t: 24 ub 2012, 04:41

Mesaj sefalosporin » 10 Nis 2015, 11:07

mavi rengi almak k覺smet olursa ilerde p.o. omega i癟in saklad覺m. eldeki tagla hayali omega mavi olmas覺n dedim. maviyi omegaya saklad覺m.
bi de imdiye kadar g繹r羹p beendiim en iyi saat p.o. maviydi. onu siyahla bomak olmaz bence.
siyah olanda da 500 le 300 zaten ayn覺 makine olduundan aradaki bin tl farka elim gitmedi. 300e yap覺覺p 癟覺kt覺m.
hikaye burda bitti.
Kullan覺c覺 avatar覺
sefalosporin

Mesaj hakanefe » 10 Nis 2015, 11:29

ok g羹zel ve doru bir se癟im olmu, tebrikler :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
hakanefe

Ya: 44
Kay覺t: 28 May 2014, 18:51

Mesaj sefalosporin » 10 Nis 2015, 12:22

teekk羹rler hakanefe. simetrik duruu y羹z羹nden g繹z羹m 500 de kald覺 ama. her zaman diyorum gene diyeyim, fiyatta 羹ste atlamayla bu iin sonu gelmez. bi limit belirleyip bunun 羹st羹ne 癟覺kmamak laz覺m diye d羹羹n羹yorum. biraz da bu sebepten 300.
Kullan覺c覺 avatar覺
sefalosporin

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 62 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners