TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

JLC Reverso - AP Jumbo - F.P. Journe Se癟im Karars覺zl覺覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: JLC Reverso - AP Jumbo - F.P. Journe Se癟im Karars覺zl覺覺

Mesaj onatozer » 28 Kas 2014, 19:53

Terasus, jumbonun maskulen g繹r羹n羹m羹 konusuna kesinlikle katiliyorum. :thumbup: asl覺nda tek dezavantaj覺 fiyat覺, bunun sebebi de alim yapacak kitlenin nautilus 5711 m羹terisi olmas覺 asl覺nda. Klasman olarak diger rakiplerden farkl覺 bir Aral覺kta.
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Tolgi06 » 28 Kas 2014, 23:37

Onat hocam bir de 繹yle dusunelim rasyonel olarak ,
Bir saatseverin gonlunu tereddutsuz cezbeden saat kriteri kabaca u :
Limitli uretim
In-house kalibre
Her okazyona uyacak tasarim
2.elde deger kaybetmemesi
Sifir alirken mantikli fiyat
Servis edilebilirlik

FPJ yukaridaki kriterlerden hepsini sagliyan ve onerilerin arasinda olan tek model.
Servis edilebilirlik icin karsi tez sunacaksin ama bugun AP aldiginda ve bakima verdiginde kolay servis edilebilen bir mekanizma olmasina ragmen sirf AP diye dunyanin parasini vereceksin.
FPJ de ise goreceli olarak yuksek ama buyuk ihtimalle AP ye gore daha az bir meblag verip daha ozel bir saat ve mekanizma bakimi yapilacak.

Yani FPJ icin almamak icin mantikli bir neden yok.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj mrbars » 29 Kas 2014, 02:11

sebeplerini anlatmadan, 3 saat aras覺nda tart覺mas覺z, a癟覺k ara jumbo.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj onatozer » 29 Kas 2014, 18:44

Tolgi06, mesaja harfi harfine Kat覺l覺yorum. Ancak birg羹n satma ihtimalini d羹羹nd羹k癟e de ister istemez zorlanaca覺m aik璽r. Saat al覺m覺nda imdiye kadar hep romantik kararlar ald覺m, acaba art覺k biraz daha rasyonel mi d羹羹nmek gerek diye kendi kendime dusunuyorum. :? FPJ da suan ki en buyuk soru iareti asl覺nda saatin kendisi, cunku bu u癟lu Aras覺nda deneyemedigim tek saat o, denemek i癟in ciddi bir yol tepmem gerekiyor :(

Mrbars, digerleri yerine jumbo tercih etme sebepleri zaten 癟ok a癟覺k, fiyat etiketlerindeki fark da bir o kadar ac覺k. :evil:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Mesaj Anesthesia » 29 Kas 2014, 18:51

O zaman son bir sefer daha romantik bir karar verin ve gonlunuzde yatani alin. :)
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj Aleksey » 29 Kas 2014, 19:25

Valla en basindan beri reverso diyordum bu uclu arasindan ama bu son konusmalarda ben olsam gider alirdim fpj'u. Kendi keyfimiz icin ugrasiyoruz saatlerle. Baslikta bir iki mesaj disinda fpj vs ap arasinda gecmis. AP fiyati ve her zaman bulunabilirligiyle eleniyor ve bence go for fpj :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Aleksey

Kay覺t: 22 May 2014, 14:51

Mesaj onatozer » 29 Kas 2014, 20:20

Anesthesia, problemin asil sebebi zaten ucu birden g繹nl羹me cok yat覺yor. En Romantik karar olarak hepsini Almak gerek :D

Aleksey, su anda g繹nl羹m羹n sesi de FPJ den yana ancak dediim gibi deneyip ne hissettirdiini bilmeden karar vermek olduk癟a zor.

Yak覺n zamandaki SIHH i bekleyip yeni neler gelecek bak覺p karar vermek en sal覺kl覺s覺 olacak diye dusunuyorum. Bir ay kadar bir sure kalm覺ken diimi s覺kmak en ak覺ll覺casi :geek: Kim bilir AP JLC derken SIHH s羹prizi bir Panerai ile biter ser羹ven :)
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Mesaj Aleksey » 29 Kas 2014, 22:17

Panerai demiken, 512 falan da olabilir. 1940 Radiomir kasalar muhteem. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Aleksey

Kay覺t: 22 May 2014, 14:51

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 72 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners