Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
pyrrhic » 16 Mar 2014, 18:25
Dün itibariyle 900 TL ye Tissot Le Locle metal kordonlu modelinde karar kıldım ve aldım. Koluma taktığımda çok hoşuma gitti doğrusu.
Fiyat olarak nasıl acaba ? Ucuz aldığımı düşünüyorum yoksa normal fiyatı mı budur ?
-

pyrrhic
-
Anesthesia » 16 Mar 2014, 18:26
Nisan hatirasi almissiniz, fiyati da bu kurlarla normal sinirlar icinde sanirim. Guzel gunlerinizde kullanin ve omur boyu mutluluklar dilerim
Özgür kalana kadar imza mimza yok
-

Anesthesia
-
pyrrhic » 16 Mar 2014, 18:51
Anesthesia yazdı:Nisan hatirasi almissiniz, fiyati da bu kurlarla normal sinirlar icinde sanirim. Guzel gunlerinizde kullanin ve omur boyu mutluluklar dilerim
Çok teşekkür ederim

-

pyrrhic
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 141 misafir