Modern60 yazdı:İyi yapmışsınız. Aldığınız yerin de makul bir kar yapıp ayakta kalması gerekir. Yoksa tüccar zayıf düşerse, biz de saat alacak bayi bulamayız. İnternetten almak pek keyifli olmadığı gibi ürünle birebir tanışarak sevmek bir başka bence. Mesela ben alış verişimi yaparken bayiye ne indirim yapar diye sormam. Ama onlar mutlaka bir şeyler yapar. Yine de sorarım"bu rakamda sen de mutlu musun" diye..."tabii" cevabı alırsam ürünü de satın alırım. Hatta kendimi o bayinin yerine koyduğumda ben de kazanmak isterim .O yüzden para yatırıp saat alıyorum ki satıp kazanayım...En güzel günlerle kullanmanız dileklerimle...
Teşekkür ederim. Dediklerinize katılıyorum. Bende çoğu zaman görerek, deneyerek alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Tabi internet alışverişi yaptığımda oluyor. İndirim konusunda dediklerinizde haklısınız. Sonuçta bir kaç dükkan dolaştığınızda fiyatlarda fark olduğunu anlıyorsunuz. Daha uygun fiyatlı bir dükkandan tercih yapmak iyi oluyor. Fakat dediğiniz gibi ölü fiyata almaya çalışmak, karşınızdakini zor durumda bırakmak bencede doğru değil.