Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Steinhart ilgimi çeken bir marka. Şu an 22 mm lik kayışı olan (mlm anlarsın ya ) bir seiko yolda, bekliyorum. İlerleyen dönemlerde yine saat krizim tutarsa Steinhart olabilir ilacım. Yeri gelmişken, seikonun pilot modeli varmı?
karar vermiş gibiyim. hamilton pilot ıda yakından gördükten sonra tamam karar vereceğim ama şu anda seçimim linkteki steinhart olacak. ön siparişli zaten, bu ay sonu gibi kargolarlar.
Sorma adaşım, dedim ya bodoslama açık artırmalara daldım diye, daha gider sanıyordum, ihale bende kaldı Almak istediğim daha farklı bir saatti ama acemilik işte.. Olsun, kısmet diyelim, seviyorum pilot modellerini.. Bununla 3 tane olacak, Junkers da var..