Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Drago » 12 Tem 2012, 13:42
Teslat yazdı:Selamlar
Ben bu sitede yeni olmama ragmen saat konusunu cok iyi bilenlerin biraraya gelmesine sevindim
simdi sizlere sorum su
http://www.luxurybazaar.com/items/itemid_5037_World_Time_5131J__YG.htmlbu saati uzun zamandir takip ediyorum, bence patek phillippe nin world time serisi muhtesem
ama sizce bu fiyat nasil ??
gorus ve onerileriniz icin simdiden tesekkurler
saygilarimla

İyi günler, sizce bu fiyat nasıl diye sormuşsunuz...Bence bu fiyat çok şişirme...Hiçbir saat bu parayı hak etmez...
-

Drago
-
Hsnmrycl » 12 Tem 2012, 13:49
Bu fiyata bir saat alacak olsam hemen vazgeçer bir ev bir araba alırdım
Ne de olsa burası Türkiye

öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
-

Hsnmrycl
-
-
Drago » 12 Tem 2012, 13:53
davinci yazdı:Drago yazdı:İyi günler, sizce bu fiyat nasıl diye sormuşsunuz...Bence bu fiyat çok şişirme...Hiçbir saat bu parayı hak etmez...
http://www.patek.com/contents/default/e ... 012_2.html
Orada verilen para saate değilde yardım kuruluşuna verilmiş gibi...
-

Drago
-
fsinan » 12 Tem 2012, 14:14
Cvssvc yazdı:hocam forumun resmi kutu açılışlarını ben yapıyorum saati aldıktan sonra bütün arkadaşlar önce saatlerini bana bir gönderirler daha sonra 1 hafta gerekli açılışları yaptıktan sonra saatlerini geri gönderirim,dilerseniz sizin saatinizinde kutu açılışını yapmaktan mutluluk duyarım

Bu bana braveheart'ta izlediğim gelinin ilk gece soyluya verilmesi olayı olan "prima nokte" meselesi gibi geldi..

"Money has no owners, has spenders". -Omar
-

fsinan
-
herofb » 12 Tem 2012, 14:15
lütfen konuyu ev arabaya ya da bir saate bu kadar para verilmeze getirmeyelim çünkü bu saati almayı düşünen bir insanın zaten emin olun güzel evi arabası vardır ikincisi ise tamamen tercih meselesidir bana göre de iphone'a o kadar para verilmez
-

herofb
-
Drago » 12 Tem 2012, 15:05
herojd11 yazdı:lütfen konuyu ev arabaya ya da bir saate bu kadar para verilmeze getirmeyelim çünkü bu saati almayı düşünen bir insanın zaten emin olun güzel evi arabası vardır ikincisi ise tamamen tercih meselesidir bana göre de iphone'a o kadar para verilmez
Arkadaş sormuş...bizde cevapladık...
-

Drago
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, Google [Bot], tt59 ve 141 misafir