TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1700 TL Bütçe ile Seiko Tissot veya Başka Marka Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 1700 TL Bütçe ile Seiko Tissot veya Başka Marka Tavsiye

Mesaj razz » 13 Ara 2010, 11:36

Ben "Welder" markasını duyduğumda/gördüğümde Joe Dalton'un Red Kit'e verdiği tepkileri vermeye başlıyorum arkadaşlar.. Lütfen tabu kelimeleri kullanmadan paylaşım yapalım.. Rica ediyorum..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj unik06 » 13 Ara 2010, 12:26

2fast4u yazdı:clk bence tissot ile oris arasında tercıh sebeblerını cok guzel yazmıs bunun ustune birde gazetenın pazar saat ekınde serdar ortac ın gazladıgı markayı cıkarırsanız adı hamılton bıle olsa kurtarmaz .Sıradakı gelsin:)))Şaka bir yana abdi ipekçi de veya kanyon da bu markayı daha yakından ılgılı pırlant yetkılısınden bır kahve içerek dunya markaları eşliğinde öğrenebilirsiniz.Yok ben ıllakı gucci versace golgesınde avm lerin gürültülü ortamında magazanın en pahalı saatını almak ıstıyorum dersen o zaman en yakın saat ve saat dukkanına tıklayınız.Bırde welder var deymı oralarada ukala ukala anlatırlar ......:)

hahaha :lol:
iyiydi :thumbup:

razz yazdı:Ben "Welder" markasını duyduğumda/gördüğümde Joe Dalton'un Red Kit'e verdiği tepkileri vermeye başlıyorum arkadaşlar.. Lütfen tabu kelimeleri kullanmadan paylaşım yapalım.. Rica ediyorum..

o zaman U-Boat'da aynı etkiyi yaratıyordur muhtemelen? :D

ORIS BC4 de karar kıldım gibi birşey..ramak kaldı..ama Hamilton'un open heart modelinin şeklini çok beğendim :roll:

offf..ne zormuş bu saat seçme olayı!
what goes around...comes around !
Kullanıcı avatarı
unik06

Mesaj razz » 13 Ara 2010, 12:48

unik06 yazdı:
razz yazdı:Ben "Welder" markasını duyduğumda/gördüğümde Joe Dalton'un Red Kit'e verdiği tepkileri vermeye başlıyorum arkadaşlar.. Lütfen tabu kelimeleri kullanmadan paylaşım yapalım.. Rica ediyorum..

o zaman U-Boat'da aynı etkiyi yaratıyordur muhtemelen? :D

U-Boat'la ilgili bir derdim yok unik06.. Mevzu boyut değil zaten.. Konseptin iticiliği kısaca.. Renkli ve değiştirilebilir camlar, garip kasa formları, saçma sapan kayışlar vs vs.
Saat namına ne var Welder'de..? Rezalet..? Evet oldukça.. Başarısızlık..? Keşke diyorum ama gel gör ki Efor mağazalarındaki parlak takımlara, aklıma Lunaparklardaki gondol'u getiren ayakkabılara para veren yurdum insanı bu eşsiz(!) markayı bağrına basar süphesiz..
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 13 Ara 2010, 12:57

welcome to friendsoforis ....:)bak yazmisken birde basina www eklersen camiayi yakindan tanimis olursunuz.:)otis le karistirmayiniz
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 13 Ara 2010, 13:02

razz efor magaza olayi on ustunden on gozunu tirmaliyan cinsten dekorlar ve takimlar ......ed hardy ile kapisir :))yok ya haksizlik edicem o en azindan nigger kardeslerimizin uniformasi oburu kimlerindi:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 13 Ara 2010, 13:16

2fast4u yazdı:razz efor magaza olayi on ustunden on gozunu tirmaliyan cinsten dekorlar ve takimlar ......ed hardy ile kapisir :))yok ya haksizlik edicem o en azindan nigger kardeslerimizin uniformasi oburu kimlerindi:)

3, lig futbolcular, arabesk/fantazi entry level sanatçılar ( entry level diyorum zira advanced olanların ne şartlarda yaşadığı belli ), Kadıköy rıhtım civarında ellerinde sigarayla sadece kadınlara yönelen anketörler.. İlk etapta aklıma gelenler bunlar..
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Archezia » 13 Ara 2010, 13:22

Ben de şu forumda Welder bir konuşulsa da laf atsak diyordum. Benimle aynı duyguları taşıyanlar varmış demekki zaten söylenecekleri söylemişsiniz. (: Ama insanların gözünde çok çok çok iyi bir marka olarak görüldüğüne eminim. Welder'i de satan mağazaları da sevmiyorum. Yazık zaten Hamilton da moda markaları arasında sıkışmış kalmış.

unik06 sanırım artık siz de ORIS almak zorunda olduğunuzu farketmişsinizdir. Aksi takdir de buradaki kalabalık sizi bulur. Karşımıza bir Tag, Longines, M. Lacroix vs. gibi markalarla çıkmadıkça Oris'e mecbursunuz. (:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Re: Bir Bilen Tavsiyesi Lütfen

Mesaj Wwtr » 13 Ara 2010, 13:28

Wwtr yazdı:1700 TL üst limit ve yine benim aklıma gelen Oris :) . Arama kısmında Oris yazarsanız elbet gözünüze hoş gelen bir model göreceksinizdir.

Konudaki ilk yoruma döndük dolaştık zaten :D
Kullanıcı avatarı
Wwtr

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 167 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners