2fast4u yazdı:clk bence tissot ile oris arasında tercıh sebeblerını cok guzel yazmıs bunun ustune birde gazetenın pazar saat ekınde serdar ortac ın gazladıgı markayı cıkarırsanız adı hamılton bıle olsa kurtarmaz .Sıradakı gelsin:)))Şaka bir yana abdi ipekçi de veya kanyon da bu markayı daha yakından ılgılı pırlant yetkılısınden bır kahve içerek dunya markaları eşliğinde öğrenebilirsiniz.Yok ben ıllakı gucci versace golgesınde avm lerin gürültülü ortamında magazanın en pahalı saatını almak ıstıyorum dersen o zaman en yakın saat ve saat dukkanına tıklayınız.Bırde welder var deymı oralarada ukala ukala anlatırlar ......
razz yazdı:Ben "Welder" markasını duyduğumda/gördüğümde Joe Dalton'un Red Kit'e verdiği tepkileri vermeye başlıyorum arkadaşlar.. Lütfen tabu kelimeleri kullanmadan paylaşım yapalım.. Rica ediyorum..
unik06 yazdı:razz yazdı:Ben "Welder" markasını duyduğumda/gördüğümde Joe Dalton'un Red Kit'e verdiği tepkileri vermeye başlıyorum arkadaşlar.. Lütfen tabu kelimeleri kullanmadan paylaşım yapalım.. Rica ediyorum..
o zaman U-Boat'da aynı etkiyi yaratıyordur muhtemelen?![]()
2fast4u yazdı:razz efor magaza olayi on ustunden on gozunu tirmaliyan cinsten dekorlar ve takimlar ......ed hardy ile kapisir)yok ya haksizlik edicem o en azindan nigger kardeslerimizin uniformasi oburu kimlerindi:)
Wwtr yazdı:1700 TL üst limit ve yine benim aklıma gelen Oris. Arama kısmında Oris yazarsanız elbet gözünüze hoş gelen bir model göreceksinizdir.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 167 misafir
|