TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Tercihinde Bilgim Yetersiz Kalıyor - Oris/Revue Thommen

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Tercihinde Bilgim Yetersiz Kalıyor - Oris/Revue Thommen

Mesaj longburak » 25 Kas 2010, 23:30

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 4900/detay?

ben bu lınkdekı saat dıkkatımı cektı, hersey orjınalmıs gıbı gorunuyor. Kutu, sertıfıka vs belgeler. Emın olayım dıye msj attım. Gelen cevapda tatmın edıcı gıbıydı ama sız ne dusunuyorsunuz bu konuda acaba saat orjınalmıdır. Sahte olma ıhtımalı var mı? bırde sahte cıksa sahıbınden.com nasıl bır tutum sergıler acaba hanı urunu gerı gonderme odemeyı onaylamama gıbı. Gıttıgıdıyorda tecrubem oldu ama burdan hıc alısverıs yapmadım.
Msjlasmada tam olarak:

Ben:
urunle ılgılı bırkac soru sorucaktım:
resımler sanırım saatın kendı resımlerı, sertıfıka ve kutu gıbı saatın yanında alırken verılen belgeler duruyor mu? Bırde resımde saat cok temız duruyor cızık olan kısmı varmı? ya da kasa ne durumda? Saate cıddı alıcıyım malum ınternet alısverıslerınde bazen sorun yasanıyor bende bu sorunu yasamamak ve sızede yasatmamak ıcın beklentılerımı bastan belırtıyorum. Kafama takılan asıl sorunda orjınallık, temızlık.

Satıcı:
Merhaba. İlanda da belirttiğim gibi, saatin kutu ve tüm belgeleri duruyor, sıfır ayarında, çok temiz bir saattir, hiçbir darbesi, çiziği yoktur. Pişman olmayacak, tam tersine çok memnun kalacaksınız. Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
longburak

Mesaj Wwtr » 25 Kas 2010, 23:35

Kutu Sertifika var denilmiş ancak Türkiye'de hangi distribütor tarafından satılmış olduğu yazmıyor.Yurtdışından alınmış olabilir.Öyleyse yurtdışından hangi mağazadan veya internet üzerindne nereden alınmış vb. detaylar önemli.Saatin orjinalliği için Pirlant,Tevfik Aydın gibi Oris saat mağazalardan yardım istemeniz lazım.Bunu da satıcı ile anlaşıp beraber götürerek halledebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj longburak » 25 Kas 2010, 23:45

tam olarak yapmam gereken nedır satıcıya nereden aldıgını sorucam? Pekı serı numarası ya da baska bırseymı ıstemem gerekıyor? Neye gore sorgulamalarını rıca edıcem.
Kullanıcı avatarı
longburak

Mesaj Wwtr » 25 Kas 2010, 23:47

Garantisi devam ediyor mu?Ediyor ise hangi firma tarafından garantisi var?Etmiyor ise saat nereden alınmıştı? Benimle bir yerde buluşup saatin orjinalliğini teyit ettirmemiz mümkün mü?
Sorularını tavsiye ederim.Tabii bu tavsiyeler şahıslardan bağımsız her alışverişte yapılması gereken durumlardır.
En son Wwtr tarafından 25 Kas 2010, 23:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj Archezia » 25 Kas 2010, 23:49

Hocam zaten saatin satıcısı forumumuzun üyesi. Satılık saatler kısmında başka ilanları da var. Nicki de "akarkut". İsimler uyuşuyor, Orhan Akarkut. Bu seviye saatlerle ilgili olan, satan başka Orhan Akarkut yoktur heralde...

viewtopic.php?f=40&t=3602
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj mavisakal86 » 26 Kas 2010, 07:22

Eyer resimdeki saat ise orjinal oldugu belli... Bence alabilirsiniz, cok da guzel saat... Ama genel anlamda bu sahibinden denilen sitede cok fazla sahte saati yuksek fiyatlara satiyolar...
Kullanıcı avatarı
mavisakal86

Mesaj Terasus » 26 Kas 2010, 10:13

Oris daha şık, daha çekici. Marka değeri olarak da daha önde diye biliyorum. Benim tercihim Oris olurdu.
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj longburak » 26 Kas 2010, 14:40

Urun pırlantdan 2008 yılında alınmıs garantısı yenı bıtmıs. Bu saatı sanırım bu hafta ıcınde alıcam.
Kullanıcı avatarı
longburak

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners