http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 4900/detay?
ben bu lınkdekı saat dıkkatımı cektı, hersey orjınalmıs gıbı gorunuyor. Kutu, sertıfıka vs belgeler. Emın olayım dıye msj attım. Gelen cevapda tatmın edıcı gıbıydı ama sız ne dusunuyorsunuz bu konuda acaba saat orjınalmıdır. Sahte olma ıhtımalı var mı? bırde sahte cıksa sahıbınden.com nasıl bır tutum sergıler acaba hanı urunu gerı gonderme odemeyı onaylamama gıbı. Gıttıgıdıyorda tecrubem oldu ama burdan hıc alısverıs yapmadım.
Msjlasmada tam olarak:
Ben:
urunle ılgılı bırkac soru sorucaktım:
resımler sanırım saatın kendı resımlerı, sertıfıka ve kutu gıbı saatın yanında alırken verılen belgeler duruyor mu? Bırde resımde saat cok temız duruyor cızık olan kısmı varmı? ya da kasa ne durumda? Saate cıddı alıcıyım malum ınternet alısverıslerınde bazen sorun yasanıyor bende bu sorunu yasamamak ve sızede yasatmamak ıcın beklentılerımı bastan belırtıyorum. Kafama takılan asıl sorunda orjınallık, temızlık.
Satıcı:
Merhaba. İlanda da belirttiğim gibi, saatin kutu ve tüm belgeleri duruyor, sıfır ayarında, çok temiz bir saattir, hiçbir darbesi, çiziği yoktur. Pişman olmayacak, tam tersine çok memnun kalacaksınız. Teşekkürler.