Saat Kutusu Danışma Konusu / Adresler / Modeller

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Kutusu Danışma Konusu / Adresler / Modeller

Mesaj durdor » 04 Nis 2011, 15:37

fiyatı iyi ama sadece 3 saat için yeri var. soldaki küçük gözler kol düğmesi için.
Kullanıcı avatarı
durdor

Mesaj durdor » 04 Nis 2011, 15:52

bende axis var, 8'li seyahat çantası vardı, sonra aynı satıcıdan bunu almıştım. malzeme kalitesi üst düzey bir kutu, ve Türkiye gönderimi mevcut. kargo dahil yaklaşık 200 TL civarı.
aynı satıcıda farklı alternatifler mevcut. ben 2 kere alışveriş yaptım, güvenilir bir satıcı

http://cgi.ebay.com/Axis-Steel-Black-Leather-8-Watch-Display-Box-Case-/300542893808?pt=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM&hash=item45f9c09ef0

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
durdor

Mesaj invicta » 19 May 2011, 10:46

merhaba, şu anda en uygun nereden alabiliriz bu tip kutuları, amazonda fiyatları uygun ama buraya getirmek istersek astarı yüzünü geçebilir, güncel bilgi sahibi üyeler bilgi verirse sevinirim.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
invicta

Mesaj sedir » 19 May 2011, 19:28

Amazon hala iyi bir seçenek.
40 USD fiyata ahşap kutu 35 USD nakliye ile hala Türkiyede satılan bez kaplama kutulardan avantajlı duruyor. Eğer yanında uygun fiyata bir saat mesela bir invicta da alırsanız daha da uygun olabilir ;)
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj invicta » 19 May 2011, 21:06

sedir yazdı:Amazon hala iyi bir seçenek.
40 USD fiyata ahşap kutu 35 USD nakliye ile hala Türkiyede satılan bez kaplama kutulardan avantajlı duruyor. Eğer yanında uygun fiyata bir saat mesela bir invicta da alırsanız daha da uygun olabilir ;)

valla değerlendireceğim sedir hocam, yarın eminönünde bulamazsam amazondan alabilirim, önerdiğiniz bir invicta var mı? onu alayım :D
Kullanıcı avatarı
invicta

Mesaj sedir » 19 May 2011, 21:32

Benim gözümün kaydığı modeller sizin beğendiklerinizin yanında çok küçük kalır.
Ben saat bakarken üst sınır olarak 40 mm yi alıyorum, siz 45 mm'den başlıyorsunuz sanırım ;)
Ama 40 USD (10 saatlik) ahşap kutu, yanında 150-160 USD'ye kadar bir saat bakarsanız, gümrüğe takılmadan elinize geçer, Invicta için bu rakamlarda saat çok. Kargo masrafı da gözünüze gelmez.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj invicta » 20 May 2011, 19:00

sedir yazdı:Benim gözümün kaydığı modeller sizin beğendiklerinizin yanında çok küçük kalır.
Ben saat bakarken üst sınır olarak 40 mm yi alıyorum, siz 45 mm'den başlıyorsunuz sanırım ;)
Ama 40 USD (10 saatlik) ahşap kutu, yanında 150-160 USD'ye kadar bir saat bakarsanız, gümrüğe takılmadan elinize geçer, Invicta için bu rakamlarda saat çok. Kargo masrafı da gözünüze gelmez.

sedir hocam, pir handan saat kutusu aldım ve resimlerini aşağıya ekliyorum, fiyatı 70 TL dediler ama 60 TL ye bıraktılar. İçi dışı kadife kaplama, çok kaliteli değil ama çok kötü de sayılmaz,

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
invicta

Mesaj herofb » 20 May 2011, 20:25

İnvicta artık kasaya geçmen lazım sanirim
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: sphinx ve 159 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners