Ben begeneceginizi düşünüyorum.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TSayiR yazdı:aqua29 yazdı:TSayiR yazdı:Rolex olması şart değilse o bütçeyle bir çok saat markasının hoşunuza giden farklı modellerine de bakabilirsiniz..
Mesela hangi marka model ben saat dünyasında yeniyim hangi saat markası hangi mekanizmayı kullanır hangi saat iyidir hangi saat türünü neden kullanmalıyım bunları yeni yeni öğrenmeye çalışan bir saat severim bu şekilde yorumlarsanız memnun olurum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Omega aqua terra ya bir bakmak ister misin? Hem takım elbiseyle hem de spor çok rahatlıkla kullanirsin ben gerekeceğini düşünüyorum
aqua29 yazdı:Serkan bey maalesef deneme şansım olmadı çalıştığım bölge de Rolex mağazasını bırakın normal saatçı bile yok evet daytona güzel ama ciddi ciddi pahalı sub olacak gibi ama hangisi bakalım
kilimanjaro yazdı:çok sevdiğim omeganın alt üst zar zurt sınıf olmasının önemi yok.Benim için saatın hası omega.Neden orta sınıf ? neye göre ?
aqua29 yazdı:kilimanjaro yazdı:çok sevdiğim omeganın alt üst zar zurt sınıf olmasının önemi yok.Benim için saatın hası omega.Neden orta sınıf ? neye göre ?
Üstad tabiki kişiden kişiye değişir ben bilinirlik anlamında Rolex kadar iyi olmadığını düşündüğüm için öyle yazdım yoksa tabi ki kalite anlamında Rolex den iyi saatleri tabi ki de vardır
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 78 misafir
|