İki markanın birbirine muadil modeli bile yok

Bknz: Audi mi? Tesla mı?
Thevenin yazdı:Bu forum sorumuzda zorlananlar icin anonim metodumuz bence adeta Pisagor teoremi kolayliginda, " fıstıkçı şahap " tadinda.
- X mi Y mi ?
+ biriktirip Z![]()
Biriktirip-Z adeta bir bactroban, bir bilirubin tadinda soylenince daha da feraha cikilabiliyor![]()
Horolojik secimlerin bu kadar naif bir soruyla nihayet bulamamasi ayri bir konu, ama Star camasir tozu degil ki bu biri temizleyince baskasini aramayalim
BrickTrip-Z®
kilimanjaro yazdı:Başar , klavyene sağık ve bunları yazacağını biliyordum bekleyim dedim.İnsanlık uzayın derinliklerine gidiyor biz hala saatın kalınlğı 2.8 mm deyip başka bir markaya çamur atmaya çalışıyoruz.Torna var freze var girersin programa inceltirsin hepsi bu.Sorun satabiliyor musun kardeşim ?
3 aşağı 5 yukarı ne kadar anlamsızsa , senin dediğin 3-5 yıl o kadar anlamlı
Clk yazdı:kilimanjaro yazdı:Başar , klavyene sağık ve bunları yazacağını biliyordum bekleyim dedim.İnsanlık uzayın derinliklerine gidiyor biz hala saatın kalınlğı 2.8 mm deyip başka bir markaya çamur atmaya çalışıyoruz.Torna var freze var girersin programa inceltirsin hepsi bu.Sorun satabiliyor musun kardeşim ?
3 aşağı 5 yukarı ne kadar anlamsızsa , senin dediğin 3-5 yıl o kadar anlamlı
Basar'in yazdigi gibi algida bitiyor olay. Yazdiklarimi bastan asagi okuyunca zaten benim hicbir satirda Nomos'u Omega ile karsilastirmadigim ortada. Ben Nomos'u kendi icinde ele aliyorum ama bazilari halen Omega pesinde.
3 asagi 5 yukari olayi gelince. Ayni fiyat segmentinde ki saatleri modelden bagimsiz olarak karsilastirirken Alman vs Isvicreli derken kalkipta 1000 Tl'lik saat ile 100.000 TL'lik saat karsilastirmasini ortaya atan, Cin celiginden örnek veren ben degilim. Hadi saatten zerre kadar anlamiyorsun (kendi söylemin) en azindan okuduklarini mantik sinsilesi icerisinde yorumlamaya calis.
Tekrar yaziyorum yazdiklarimi bastan asagi oku, bana bu baslik altinda Omega ile ilgili yazdigim tek bir negatif cümle bul buraya alinti yapta derdin neymis göreyim merak ettim![]()
Son olarakta 2,8 mm mekanizmayi tornalamak ile "batili ülkelerin metro'dan dolayi bizi kiskaniyor" olmasi ayni mantik. Piaget, PP, JLC zaten sanayide yetismis Bayrampasa tornacilari sayesinde bugünlere geldi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir
|