TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Daytona mı Yoksa Diğer İkisi Mi ?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Daytona mı Yoksa Diğer İkisi Mi ?

Mesaj mertk » 29 Nis 2016, 15:33

Bu konu güzel olmuş ama iş bitti olayına bende karşıyım abi; bitmez bu iş :lol:

Bence Sub No Date al mis gibi, daytona gelince düşünürsün.

Sana birde deri kayışlı söyle inhouse mek. değişik bir saat gider bence Zenith,GP,Glashütte,JLC falan.

Ben kendi adıma mekanizmalara bakmayı çok seviyorum.Rolex'ler hep kapalı biliyosun onun yanına birde süslü mekanizmalı bir saat ister.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj kilimanjaro » 29 Nis 2016, 16:30

Kerem (afl) abiciğim , tespitlerin harika :champ: cidden yorgunum abi ya ... stres , iş iş ulan nereye kadar diyorum.Bir taraftanda saatlere bakmak , almayı planlamaktan başka zevkimde kalmamış.Ama o da nereye kadar ve sizler kadar da anlamıyorum bu işten.

Burakcığım, teşekkürler ama o tarih çarkı gözüme gözüme geliyor ... bu arada sana azıcık kırgınım haberin ola :lol:

Can , gene beni yedin bitirdin kardeşim :D bu arada paneraiyi en çok senin bileğinde beğeniyorum ... diğer arkadaşlar alınmasın :lol:

Star , 2-3 sene harbiden korkuttu beni ... satıcılar atıp tutuyor ama ... gerçi İsviçre ye iş yapıyorum.Torpil patlatacak ağır abiler var :D

Mert , mekanizma görünmüyor ama rolex is rolex be kardeşim :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj kilimanjaro » 29 Nis 2016, 18:10

Bg17 yazdı:Sub arti daytona benim bir yil kadar kullandigim kombinasyon. Cok da guzel takim oluyor.

Sub daha spor, daytona daha takimla da gidiyor.

Ama bu iste final yok, gerek de yok. Yani ogrendikce yeni kapilar aciliyor, sonra bir olgunluk geliyor, istek azaliyor. Ama daha da almam manasiz, bu virus kana girdiyse ve butce ayarlanabiliyorsa neden olmasin.

Ama zevkli kismi almak degil ki, arastirmak, karar vermek.

Mesela ben elimdekilerdrn cok memnunum. Almak istedigim bir kisa liste var. butce olursa alirim, yoksa elimdekini verip almam.

Eminim 2 yil sonra cok farkli olacak.

Sana gelirsek, daha yeni basladin. Hemen jubile yapmaya niyetlenme. Al bi no date, daytona cikana kadar kullan. Sonra bakarsin.

Başarcığım bakalım hangi maceralar bizi bekliyor hep beraber göreceğiz :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj bumingaffar » 29 Nis 2016, 19:17

Bu forumda jubile yapiyorum. bundan sonra saat almayacagim diyen adam tanimiyorum.[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES] saygilar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
bumingaffar

Mesaj Tolgi06 » 29 Nis 2016, 22:56

kilimanjaro yazdı:
sedir yazdı:D.

Abi benim kafa çok basmaz mesajınızı anlayamadım.Herkese tek tek teşekkür ediyorum.Hatta beni mezara gönderen Canerle Tolgiye daha çok teşekkür ediyorum[emoji38] :lol:

Mesaji yeni gordum ya :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj okz » 30 Nis 2016, 10:50

Zaten yeni bir saat almayı kafaya koyduysan ve Daytona'ya karar verirsen,2-3 yıl mümkün değil sabredemezsin. Bence temiz bir no date al, Daytona alınabilecek duruma gelene kadar kullanırsın.Ha bakarsın Daytona gelene kadar belki ufak ufak bütçe ayırıp sub da satmadan alma imkanı olur.Olmasa bile sub zararsız satılır, Daytona alınır,bence.Ama ilerde kesin Daytona alınacaksa sub temiz 2.el olsa daha iyi olur.
Kullanıcı avatarı
okz

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: fikrigul ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners