TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Breitling Avenger 2 GMT Danışma

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Breitling Avenger 2 GMT Danışma

Mesaj Bg17 » 30 Ağu 2015, 20:52

Caner1983 yazdı:Kardeş nodate mi date mi şuan nodate derim artık ama nodate mi batman veya hulk mu dersen o zaman işler karışır(benim açından) ama o zamanlar 1-2 bin tl önemliydi( hala önemli gerçi) şuda bir gerçek pişmanlık yok rolex olsun taştan olsun(bence)
2. Gündelik saat için haklısın gerekiyor gökhanın 500 m aquracer mavisi hoşuma gidiyor avengers gmt zaten hoşuma gidiyor ama rolexi gündelik haline getirdim ikinciyi alırsam rolex dururken takmıyabilirim şuan düşünüyorum zaten alacağımdan değil

Bence no date hulk, batman, smurf vs den kesinlikle daha guzel. Ayrica rolex varken en azindan es kriterde baska saat degilse takilmayacagina eminim. Ikinci rolex olarak sports oyster serisi disinda bir modelin tercih edilmesi daha dogru olur.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Caner1983 » 30 Ağu 2015, 20:57

Bg17 yazdı:
Caner1983 yazdı:Kardeş nodate mi date mi şuan nodate derim artık ama nodate mi batman veya hulk mu dersen o zaman işler karışır(benim açından) ama o zamanlar 1-2 bin tl önemliydi( hala önemli gerçi) şuda bir gerçek pişmanlık yok rolex olsun taştan olsun(bence)
2. Gündelik saat için haklısın gerekiyor gökhanın 500 m aquracer mavisi hoşuma gidiyor avengers gmt zaten hoşuma gidiyor ama rolexi gündelik haline getirdim ikinciyi alırsam rolex dururken takmıyabilirim şuan düşünüyorum zaten alacağımdan değil

Bence no date hulk, batman, smurf vs den kesinlikle daha guzel. Ayrica rolex varken en azindan es kriterde baska saat degilse takilmayacagina eminim. Ikinci rolex olarak sports oyster serisi disinda bir modelin tercih edilmesi daha dogru olur.

Dedim ya şuan hayatımdan memnunum abi ama ikinci rolex o daha süper olur inşallah ben 2. Olarak yeni çıkan oyster 39 mm liklerden düşünüyorum yine tamamen duygusal
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Yase » 31 Ağu 2015, 00:18

Caner mevcut no date subın mükemmel. Date bu kadar önemli bir özellik değil, şahsi fikrim.
Yase

Mesaj ysrFCB » 31 Ağu 2015, 00:25

Caner1983 rolex mercekli modellerinden uzak durmani tavsiye ederim.
ysrFCB

Mesaj Caner1983 » 31 Ağu 2015, 10:02

Yase yazdı:Caner mevcut no date subın mükemmel. Date bu kadar önemli bir özellik değil, şahsi fikrim.

:champ: :thumbup:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Caner1983 » 31 Ağu 2015, 10:03

ysrFCB yazdı:Caner1983 rolex mercekli modellerinden uzak durmani tavsiye ederim.

ysrFCB anladım demek istediğini :thumbup:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj gandalfs80 » 31 Ağu 2015, 18:15

Caner ben cylopscuyum, bu konuda maalesef sabit fikirliyim. cyclops istisna hallerim, sea dweller ve deap sea modelleri ki bunlar zaten ayrı bir konsepte dahil oluyor, derin su dalış konseptte.. gokhan ın aquaracer ı iyi olmakla birlikte helium valfı nın gomulu olmaması sinir bozucu, o yüzden sevemiyorum, benim aquaracer daha sempatik geliyor, simetri seviyorum.rolex sub no date gündelik olabilir haklısın, cyclops olmadığından az fark edilio dermişim. saka saka, yine de düşünüyorum sub ın gundelikligi konusunda, su anda rolex in tek bir gündelik saati var, o da 39mm yeni cikan oyster perpetual, bunda mutabikiz sanıyorum. ha 12bin tl gündelik bir saate verilir mi, işte bu düşündürücü. avenger gmt ve aquaracer i mi satsam bile üstüne para koymam gerekiyor osyter perpetual için ki maalesef ikisinin de yerini tutamıyor, bir taraftan gündelik bir rolex im de olsun istiyorum bu da ayrı bir handikap, cunku batman gündelik gerçekten olmuyor, cok abartı duruyor.

bakalım bu sorun nasıl asılacak bilmiyorum dostum, daha konuşuruz.
Kullanıcı avatarı
gandalfs80

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners