smtyvz yazd覺:Bayiler fiyatlar chf iken % 20 gibi oranda iskonto yap覺yorlard覺 ancak fayatlar 'ya d繹d羹kten sonra zaten % 15 gibi indirim oldu bundan dolay覺 % 5' den fazla yapam覺yoruz dediler.
Archimed yazd覺:2 hafta 繹nce Suadiye'de Rotap'ta yeni Submariner No Date inceledim. 7.200,- USD diyorlar; ama nakit al覺mda bir miktar daha indirim yapabileceklerini s繹ylediler. Explorer 1'e de 6.600,- USD dediler.
zafeer yazd覺:Archimed yazd覺:2 hafta 繹nce Suadiye'de Rotap'ta yeni Submariner No Date inceledim. 7.200,- USD diyorlar; ama nakit al覺mda bir miktar daha indirim yapabileceklerini s繹ylediler. Explorer 1'e de 6.600,- USD dediler.
Liste fiyatlar覺 euro deil miydi?
alt覺k覺rkbe yazd覺:Euro'ydu. Hatta no date i癟in 7250 , klasik sub i癟in 7500,hulkmariner i癟in de 7750 euro liste fiyat覺 vard覺. Ankarada yetkili bayi y羹zde 8 civar覺nda bir indirimi de hi癟 zorlamadan vermiti. Ama eer dolar baz覺ndaysa ve Rotap'覺n nakit i癟in biraz daha indirim yapaca覺n覺 varsayarsak fiyatlar arada muazzam bir fark var.zafeer yazd覺:Archimed yazd覺:2 hafta 繹nce Suadiye'de Rotap'ta yeni Submariner No Date inceledim. 7.200,- USD diyorlar; ama nakit al覺mda bir miktar daha indirim yapabileceklerini s繹ylediler. Explorer 1'e de 6.600,- USD dediler.
Liste fiyatlar覺 euro deil miydi?
smtyvz yazd覺:alt覺k覺rkbe yazd覺:Euro'ydu. Hatta no date i癟in 6400 , klasik sub i癟in 7300,hulkmariner i癟in de 7750 euro liste fiyat覺 vard覺. Ankarada yetkili bayi y羹zde 8 civar覺nda bir indirimi de hi癟 zorlamadan vermiti.zafeer yazd覺:Liste fiyatlar覺 euro deil miydi?
Bana sub no date i癟in liste fiyat覺 6400 + % 5 iskonto verdiler..
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 19 misafir
|
||||||||||||||