Ben alışveriş yaptığım mağazada Patek, UN, VC, AP, IWC ve Rolex modelleri çoğunluktaydı. Mağaza sahibiyle de elektriğimiz tutunca alışveriş sonrası çoklu çay sevisleri eşliğinde neredeyse bütün vitrini indirip beraber inceledik tartıştık

Aklımda kalan ve bakabileceğiniz modeller :
IWC Ingenieur Silberpfeil

Gerçekten muazzam bir saat. Hatta alınmışken bilezik ve kayışı bir arada alırsanız uzun zaman sıkılmadan kullanabileceğiniz güzel bir model. Double Chrono modellerine hiç bakmayın derim. Hem çok pahalı hemde gereksiz. Yalnız saat biraz büyük. Bilekte mutlaka deneyin derim, ince bilekte pek güzel durmayacaktır.
Rolex Daytona

Çok yönlü ve buraya sıralayacaklarım arasında bilinirliği en yüksek saat. Eğer tercihinizi Daytona'dan yana kullanırsanız bence değiştirmeyecek ileride ikinci bir saat arayacaksınız

Gerçekten çok güzel ve özel bir model. Hem spor hem ağır, çok dengeli. Teknik özelliklerinden ve modelin tarihinden zaten bahsetmeye gerek yok.
Vacheron Constantin Overseas (Bütçeyi aşacaktır)

Biraz fotoğraf güzeli.. Denediğim zaman o kadar etkilenmedim. Benim için hayal kırıklığı oldu, çok beğenirdim.. Fotoğraflardaki kadar büyük durmuyor. Siz yine de bir deneyin derim sonuçta beğeni çok kişisel bir şey.
AP Royal Oak Offshore (Artık hangisini beğenirseniz. Ben Panda'yı inceledim) (Bütçeyi aşacaktır)

Bu listenin açık ara kralı

PP çok pahalı, UN çok ağır benim için o yüzden bu markalarla ilgili bir yorum, öneri yapamayacağım.