Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
bentley » 23 Şub 2014, 14:38
Bence tarih gostergesi olmasi benim icin arti bir deger,kullanirim cunku ancak bende rolex deki buyutec in saatin dizayn butunlugunu bozdugunu dusunuyorum ve cogu kiside sanirim bu sebepten elestiriyor.Benim icin daha onemli bir unsur da ilk submarinerin no date olmasidir takvim sonradan eklenmistir dolayisiyla horolojik acidanda arti bir deger katiyor bu durum submariner a.
Yani aslinda submariner vardir ve submariner date vardir.Insanlarin daha pahali olana hurmet etmesiyle zamanla submariner ve no date submariner olarak degismistir bu durum.
Bunun yaninda SD one cikaran takvimi olup uzerinde buyutec olmamasidir.Best of both worlds yani.Bu da onu ozel bir saat haline getirmektedir bana gore.
-
bentley
-
bentley » 23 Şub 2014, 14:40
Ilk sub in resmi bu arada.

Bu da son sub

Biraz degisim var kabul ediyorum

-
bentley
-
Bg17 » 23 Şub 2014, 17:16
Kendi adina bir kadranne kadar sadeyse o kadar hosuma gidiyor. Sub date o ust model, no date i baz mode olarak da degerlendirmiyorum, acikcasi aradaki fiyat farki alim kararini etkileyecek duzeyde degildi. Cyclops un genel olarak saatin ve kadranin butunlugunu bozdugunu dusunuyorum.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
hakan1970 » 23 Şub 2014, 21:36
bentley
Bg17
Açıklamalar için teşekkürler, zevk meselesi tabi . Foto da saatte çok güzel , güle güle kullanın
Ben Rolex in pepsi ve coke bezeli yeniden üretmesini bekliyorum.Renkli GMT ler çok hoşuma gidiyor. Rolex de zaten ürettiği saatlerde renk faktörünü çok iyi kullanıyor
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
-

hakan1970
-
mrbars » 05 Mar 2014, 12:06
hayırlı olsun.
no-date sub ile seadweller'ın takım elbise ile kullanım farkı nedir?
-

mrbars
-
mlm » 05 Mar 2014, 13:25
Tebrikler, güle güle kullanın

Instagram:
watchtron
anatoliastraps
-

mlm
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch