erdemguner35 yazdı:Murat neden Hydroconquesti istisna yaptınBu kadar güzel mi sence bu saat yoksa subjektiflik mi yapıyorsun:thumbup:
basto yazdı:erdemguner35 yazdı:Murat neden Hydroconquesti istisna yaptınBu kadar güzel mi sence bu saat yoksa subjektiflik mi yapıyorsun:thumbup:
Bu kadar güzel abi. Yani kural dışı kalıyor. O saati aldım, tatmin olmadım hemen Submariner'e veya başka bir üst seviyeye geçeyim demiyorsun.
Anıl'a da sorarsan eğer, bu saat 2500 TL değil de 4000 TL olsa yine alırdım diyor mesela. Hoş şimdi sattı ama hergün ahh ahh diyip duruyor.Kıyaslama yaparsan bu fiyata göre sunduğu kalite ve güzellik diğer saatlerden çok fazla. Bu durum fiyatının artması gerektiği anlamı çıkarmasın, diğer saatlerin fiyatının düşmesi gerekir.
Elbette tek istisna Hydroconquest değil bu aralıkta ama en önemli istisnalardan birisi olduğuna süphe yok. Zaten bu aralıkta konumlanan marka sayısı da alt ve üstte konumlananlardan daha az.
fbolukbas yazdı:Şu fotoğraftakini kolumda denemiştim. sanırım 42 ve 44 mm olarak iki versiyonu var.
Denediğim 44 mm idi, 42 si daha şık olur tahminim.
Bu arada Basto canlı gördünmü bu modeli? Baktığın moonphase'e bir alternatif olabiirmi?
Moonphase'i ben de beğeniyorum fakat rahatsız eden bir konu var.
O da şu; zaten desenli olan kadranda küçük rakamlar ve çizgileri fazlaca kullanmışlar.
Biraz uzaktan bakınca çizgili noktalı kafa karıştırıcı bir kadran görüyorum.
altanos yazdı:Basto, sana fena halde katılıyorum, özellikle soğukluk hususunda, a4 beyazı yerine, krem ekru arası bi kadranı olsa daha hoş olurdu sanki
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 128 misafir
|