TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart Saat Al覺m覺 Hakk覺nda

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart Saat Al覺m覺 Hakk覺nda

Mesaj aliduran100 » 13 Nis 2013, 19:46

http://www.steinhartwatches.de/en/GMT-O ... ACK,2.html yani bu saat i癟in steinhart firmas覺na ileteceiim fiyat 353 euro turkiyeye gondermelerini istediimde oyle mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
aliduran100

Kay覺t: 27 Eki 2009, 19:39

Mesaj metekaynak » 13 Nis 2013, 20:55

353 Euro+kargo 羹creti 繹deyeceksiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
metekaynak

Ya: 57
Kay覺t: 16 Kas 2012, 00:04

Mesaj rj2k » 14 Nis 2013, 00:05

HeroFB yazd覺:%19 VAT'yi 繹deyip sonra yakla覺k %12'sini geri alabilirsiniz.bu durumda deien bir ey olmaz , hem VAT hari癟 al覺p hem tax free yapamazs覺n覺z.

niyetim heralde anlasilmistir, sonucta denk getirirsem almanya'ya ugradigimda vergi indirimiyle almak istiyorum, mumkunse ne ala
rj2k

Mesaj abk » 22 Nis 2014, 17:47

Merhabalar,

ncelikle ilk mesaj覺m覺 s覺k覺nt覺l覺 bir durum 羹zerine at覺yor olmam 羹z羹c羹 :)

6 Nisan'da Steinhart sitesinden aviation vintage modelini sipari ettim. Ertesi g羹n gelen sipari onay mailinde 繹demenin ellerine ge癟tii, saatin 8-12 g羹n aral覺覺nda kargoya verilecei s繹ylendi.

Sipariten 8 g羹n sonra, durum hakk覺nda bilgi alabilmek i癟in mail att覺m cevap gelmeyince telefonla iletiim kurdum.
Nisan 6'dan 繹nce verilen siparilerin kargoya verildiini, benim 繹deme onay覺m 7 nisanda ellerine ge癟tii i癟in 18 nisan'da kargoya verebileceklerini s繹ylediler.

D羹n att覺覺m maile bug羹n gelen cevab覺 da aynen yap覺t覺r覺yorum buraya;

Dear Sir,

toiday, we pack orders with payment date April 6th. Your payment reached us on the 7th. Therefore, youll get the email with tracking number very soon.

Endielenmeli miyim? Daha 繹nce b繹yle bir durumla kar覺laan Steinhart m羹terileri oldu mu acaba burada?
Kullan覺c覺 avatar覺
abk

Ya: 42
Kay覺t: 07 Nis 2014, 19:34

Mesaj herofb » 22 Nis 2014, 20:08

Paskalya falan derken biraz savsaklam覺lard覺r , ge癟 kalman覺n d覺覺nda endie edilecek bir durum olduunu d羹羹nm羹yorum en az覺ndan forumdan 50-60 civar覺 al覺veri son derece sorunsuz bir ekilde ger癟ekleti
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Gqm » 22 Nis 2014, 21:56

i癟iniz rahat olsun. hi癟bir ekilde saatinize kavuamama sorunu yaamazs覺n覺z. saatinizin yola 癟覺kma ileyii biraz yavat覺r. Firma ve Sahibi Herr G羹nter :D biraz a覺r kanl覺d覺r. ge癟 ula覺r ama zor vazge癟ersiniz. ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Gqm

Ya: 53
Kay覺t: 31 Mar 2013, 11:36

Mesaj ermansire » 23 Nis 2014, 00:25

Nakliye firmas覺 konimento 羹creti cart 羹creti curt 羹creti diye diye baya bir masraf 癟覺kar覺yor diye biliyorum. %18 ile almak zor i g羹mr羹kte s覺n覺ra tak覺lan siparii ama alanlar var arat覺rabilirsin.

Zaman覺nda mailletim bir katakulli yapma ans覺n覺z yok kar覺n覺zdakiler Alman :lol:
instagram.com/ermansire
Kullan覺c覺 avatar覺
ermansire

Kay覺t: 05 Ara 2012, 14:47

Mesaj abk » 23 Nis 2014, 11:48

ncelikle cevaplar i癟in teekk羹rler.

G羹nter Bey buray覺 m覺 takip ediyor bilmiyorum ama Tracking Number buh羹n elime ge癟ti :D

Bouna endielenmiim.

DHL yetkilisiyle g繹r羹t羹羹mde ise, y羹zde 18 lik bir 繹deme yapaca覺m覺, eer 3 i g羹n羹 i癟erisinde evrak teslimi ve 繹demeyi yapt覺覺m takdirde ise, ek 羹cret 繹demeden saati alabileceim s繹ylendi.

Bakal覺m, bekleyip g繹receiz :)
Kullan覺c覺 avatar覺
abk

Ya: 42
Kay覺t: 07 Nis 2014, 19:34

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 99 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners