Arayışım nihayet son buluyor sanırım. 24 Eylül'den sonra olanları şöyle bir özetleyeyim.
Beğendiğim bütün saatlerde tedarik sorunları çıkması beni bütçemi arttırmaya itti. Tissot'larla ilgilenmeye başladım. Şehrimdeki Tissot bayisinin PR516 GL getirtemeyeceğini söylemesi beni bir kez daha yıktı. Elinde olan Visodate, Le Locle gibi modeller ise çok güzeller fakat klasik giyinen biri olmadığım için mezun olduktan sonra bir işe girdiğimde alırım diyerek şimdilik onlardan da vazgeçtim. PRS 516 vardı ama onunda bezel kısmını beğenmedim. Japonya'dan başlayan yolculuğum İsviçre'de de bitmedi ve ben ne varsa Japonlarda var diyerek geri döndüm. Bugün Orient bayisine tekrar gittim. Bu sefer bayağı konuştuk. CFT00004B modelini sordum, telefonla ithalatçıları aradı (Karpa&Aslan Saat) ama bu modellerin artık gelmediğini ellerinde olmadıklarını söyledi iki tarafta. Biri elimizde CFT00003D var gözüküyor dedi, fiyat bilgisi aldı adam ve telefonu kapattı. Fiyatı konuştuk, çok makul geldi ve kabul ettim. Aynı yeri tekrar aradık bu sefer o model aslında elimizde yokmuş ama CFT00006W var dediler, CFT00003D'de stokta olmadığı için fiyatı güncellenmemiş dediler yeni bir fiyat verdiler CFT00006W için. Ben bir düşüneyim deyip ayrıldım mağazadan. Şimdi size son kez danışmak istiyorum. CFT00006W 700TL'yi hak ediyor mu?
CFT00006W

Başta aradığım model CFT00004B