TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nişanlıma Düğün Hediyesi 5.000 TL Bütçeli Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Nişanlıma Düğün Hediyesi 5.000 TL Bütçeli Saat Önerisi

Mesaj AboveTheRim » 14 Ağu 2012, 14:10

Tag Heuer benim gözümde bu fiyat bandında hem marka imajı hem de mekanizma kalitesi olarak tercih edilebilecek 1. markadır. Bu ilk link resmi sitesi. Burdan farklı kordon, kadran seçenekleriyle beğenebilirsiniz. Ben size Grand Carrera Calibre 6 RS öneriyorum.

http://www.tagheuer.com/int-en/home#/int-en-thecollections-menswatches-watches-grandcarrera-products-grandcarreracalibre6rsau-productsheet-wav511a-ba0900

Bu linkte Tr'de saati bulabileceğiniz fiyatı örneklendireyim. Yetkili bayilerden, distribütörlerden alırsanız 12 ay taksit vs. imkanınızda olur. Peşin ödemelerde %15-20 civarı pazarlık muhakkak yapın. Yani 5000-5500 civarına kapatılabiir görüşündeyim.

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/tag-heuer-wav511a-ba0900/

Resim

Saatin kodu WAV511a ama deri kordon, beyaz kahverengi kadran gibi seçeneklerle WAV511a - vs vs olarak değişiyor. Artık orası sizin ve eşinizin zevkine kalmış. Ben resimde gösterdiğim modelini tavsiye ederim :thumbup:

Çok tebrik eder, mutluluklar dilerim :champ:
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj DenizKSK » 14 Ağu 2012, 14:24

Öncelikle tebrik ederim sizleri.
Seiko Ananta GMT veya klasik olanı kesinlikle alıcı gözle bakılması gereken modeller. Breitling yada Tag'den ziyade Seiko derim ben. (Tag'i bir kalemde silip attığım anlaşılmasın, o da iyidir ama Seiko daha iyidir) Oris'de çok sağlam işler çıkarıyor özellikle bu limitli Maldives diver serisi çok güzel. Ancak biraz ufak, buna dikkat. :thumbup:

Resim
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj buTa » 14 Ağu 2012, 15:34

Öncelikle tebrik ederim.
Bazı arkadaslarım kızacak , şimdiden affola :D
Tag Heuer mı ,Breitling mı diye sorsalar, kesinlikle Breitling derim. Resimdeki Superocean modeli de bütçeniz dahilinde alınabilecek üstelik COSC sertifikalı,yani hassasiyeti tescillenmis şık bir model. Normal Carrera day 7750 (forumda serxx'in kullandığı) bu saati ayrı tutarım, bilekte harika duruyor.

Yukarıdaki resimdeki Seiko'yu aldığınız takdirde, nişanlınız saatlerden anlamıyor ve ilgilenmiyorsa muhtemelen kendisine 500 ,hadi en fazla 1000 TL lik saat aldığınızı düşünecektir. :D ha sorun degil önemli olan hediye derseniz 500 TL lik Seiko5 SNZH modelleri de uygun olacaktır. :D
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj asymptote » 14 Ağu 2012, 15:46

Resim
NicoAlonso, forums.watchuseek.com
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj necati » 14 Ağu 2012, 15:48

Asymptote :champ:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj vmetin » 14 Ağu 2012, 15:52

Breitling çok havalı olur, zaten Breitling saatler genelde çap olarak büyük, parlak kasalı, yaldır yaldır yanan saatler. Baya ilgi görür diye düşünüyorum. :champ:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj bluegirl » 14 Ağu 2012, 16:17

Ozaman bütçeme uygun Breitling, Tag Heuer Carrera ve Omega arasında tercih yapacağım :champ:

Asymptote çok teşekkürler göndermiş olduğun longines oldukça güzel, Longines kullanmıyor olsaydı ilk tercihlerimden biri olurdu kesinlikle :)

Seiko da evidence ın dediği gibi çok fazla ilgili olmayanlar için bendeki algı diğerlerine göre daha düşük bunun için tercih etmeyeceğim sanırım :(

Herkese çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve saat konusunda beni aydınlattıgınız icin :lol:
Kullanıcı avatarı
bluegirl

Mesaj bluegirl » 14 Ağu 2012, 16:21

AboveTheRim yazdı:Tag Heuer benim gözümde bu fiyat bandında hem marka imajı hem de mekanizma kalitesi olarak tercih edilebilecek 1. markadır. Bu ilk link resmi sitesi. Burdan farklı kordon, kadran seçenekleriyle beğenebilirsiniz. Ben size Grand Carrera Calibre 6 RS öneriyorum.

http://www.tagheuer.com/int-en/home#/int-en-thecollections-menswatches-watches-grandcarrera-products-grandcarreracalibre6rsau-productsheet-wav511a-ba0900

Bu linkte Tr'de saati bulabileceğiniz fiyatı örneklendireyim. Yetkili bayilerden, distribütörlerden alırsanız 12 ay taksit vs. imkanınızda olur. Peşin ödemelerde %15-20 civarı pazarlık muhakkak yapın. Yani 5000-5500 civarına kapatılabiir görüşündeyim.

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/tag-heuer-wav511a-ba0900/

Resim

Saatin kodu WAV511a ama deri kordon, beyaz kahverengi kadran gibi seçeneklerle WAV511a - vs vs olarak değişiyor. Artık orası sizin ve eşinizin zevkine kalmış. Ben resimde gösterdiğim modelini tavsiye ederim :thumbup:

Çok tebrik eder, mutluluklar dilerim :champ:

Çok teşekkürler değerlendirmeye aldım bile :champ:
Kullanıcı avatarı
bluegirl

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners