TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ulysse Nardin Maxi Marine Black Sea Yorum ve Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ulysse Nardin Maxi Marine Black Sea Yorum ve Bilgi

Mesaj vincefb » 01 Nis 2012, 22:52

Yau REyiz kızdırıyorsun beni :twisted:

Ben 31 yaşımda aldım bu saati eğer denklem tutarsa 29 yaşında seninde kolunda olucak İnşAllah :D

Hala uzun falan atıyorsun :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj msturan » 01 Nis 2012, 22:56

Onu da doğru diyorsun reyiz; benimkisi biraz şımarıklık oluyor :D Ama işte insan şu hobiye şöyle bir ortamda, bir de gençken başlayınca çok daha sabırsız ve heyecanlı oluyor :roll:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj vincefb » 01 Nis 2012, 23:02

sakin Msturan sakin :D

Bu yaşta alırsan ilerde ne kullanıcaksın :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj msturan » 01 Nis 2012, 23:07

Haklısın galiba reyiz; sakin olmakta fayda var :D :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Thevenin » 01 Nis 2012, 23:24

Saat fiyatlari bu surecte ceteris paribus gitmis, fazla iyimser bir varsayim suphesiz :D

Msturan, Hami reyizle tabiata cikin, once bas kronoya sal calissin, sonra ciplak ayakla topraga basacaksin panpam :thumbup: Icine subhanallah horolojik kirkyapar virusu girmis :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj vincefb » 01 Nis 2012, 23:26

Ben aldığım fiyata Msturana verdiğimi varsaydım için saat fiyatlarının yukarı gidişini hesaba katmadım Reyiz :D:D

Ama Msturanın Icine subhanallah horolojik kirkyapar virusu girmis olduğu konusudan hem fikirim :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj asymptote » 01 Nis 2012, 23:29

msturan yazdı:Her şey basit matematik hesaplarına bakıyor başgan:

3 yıla okul bitecek; okul bitene kadar ben bu Hamilton'u en fazla üstüne 1k daha koyup değiştirerek kullanırım.. Kaldı mı 7-12 yıl? O 2'nin önündeki 1'i sil başgan; kaldı mı 72? 72 ay 6 yıl eder; 6 yıl boyunca sektörde maaş ortalamam 3k olsa; elime geçecek toplam para 216k lira eder.. Bunun %10'unu saat bütçeme ayırsam; 21.6k eder.. Kaldı mı 1-6 yıl? Geri kalan her yılda maaşa 1k zam geldiğini ve yıllık enflasyonun %10 civarı seyrettiğini düşünürsek; cebime girecek para 6 yılda toplam 480 oluyor.. Enflasyona göre; 6 yılda bunun ancak ortalama %7-8'ini saat bütçesine ayırabileceğim.. Bu durumda saat bütçesi 21.6 + 36 denkleminden 57.6 eder ki bu da yaklaşık 58k oluyor.. Ancak 15 yıl sonra falan yani :D

O kadar hesap yaptın 40' ı bulamadın mı reyiz?
Ben de bir hesap yaparsam şimdi 30' unda PP sahibi yaparım seni, uğraştırma şimdi beni :D ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 01 Nis 2012, 23:46

Thevenin, vincefb :lol: İyi olur muyum dersiniz reyizler? :D "Subhanallah horolojik kırkyapar virusu" çok güzel oldu :lol:

asymptote, aman üstad; Variation of Parameters adına and olsun ki yap ne olur :D
Kullanıcı avatarı
msturan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners