TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Fiyatları İle İlgili Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot Fiyatları İle İlgili Bilgi ve Yorum

Mesaj bozok » 06 Oca 2012, 00:19

birbuçuk?
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj mucadeleci » 06 Oca 2012, 00:21

adamı yarım saymış
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Bond » 06 Oca 2012, 00:23

serxx yazdı:Bond bir şey soracam eğer TSF için özel indirim olursa , bu forumu sırf indirim için kullanan bir sürü kullanıcı olacaktır. Bunun için bir şart falan olacak mı yoksa sorun olmaz mı böyle şeyler ?

TSF Club Card vb gibi bir uygulama üzerinde çalışıyoruz. Zaten öyle indirim var koş gel şeklinde değil derken onu açıklamaya çalışmıştım.

Tolgi bizle temas eden her segmentten markalar ve firmalar var sadece lüks ürünler için geçerli olursa elbette mantıklı olmaz. Şu an resmi olarak sonlanmış bir durum yok. Faydalı güzel bir şey olursa forum genelinde duyurusunu yapacağız ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj bozok » 06 Oca 2012, 00:23

saol mücadeleci şimdi anladım :champ:
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj buTa » 06 Oca 2012, 00:50

Bond yazdı:Party zaten firmalar katılmaz ise gene biz yaparız en güzelini ilerde :super: :champ: :super: :champ: :D

Saat partisi hoş olur. :champ: :thumbup:
Ayrıca saat fuarlarına katılım için davetiyeler de olur herhalde ?

mucadeleci yazdı: ‘Dervişlerim ,müridlerim..Bana; beni seven öğrencilerimi bugün burada kurban etmem emrolundu.Canını,malını, bana feda eden, çadıra girsin dedi. ’

Ve elinde bıçakla çadırın önünde beklemeye başladı.Bu sırada topluluktan bir erkek kalabalığı yararak içeri girdi.Arkasından Hacı Bayram-ı Veli Hz.’leri de girdi.Herkes ne olacağını merakla bekliyordu.Çadırdan dışarı oluk gibi kan aktığı görüldü.Ardından bir kadın girdi.Yine dışarı kanlar aktı.Bunu gören halk dehşete kapılarak oradan kaçtı. Hacı Bayram-ı Veli Hz.’leri içeri girenleri kesmiş değildi.Gece çadırın içine kimseden habersiz birkaç koyun bırakılmıştı ve kesilen koyunlardı. Hacı Bayram-ı Veli Hz.’leri dışarı çıkarak Sultana bir mektup yazdı ve gerçek öğrenci sayısının birbuçuk olduğunu bildirdi.

Bond elinde bıçakla gerçek üyeri (müridleri) bekler artık :D
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj Bond » 06 Oca 2012, 03:25

Ben karışmam o işlere Evidence yüzde 80'i benim dışımda gelişen olaylar bunlar zaten ;) Güzel party var derseniz gelirim her durumda o ayrı :D Cant gitmese idi forumdan çok parti yapardık da ahh ahh neyse :lol:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mucadeleci » 06 Oca 2012, 03:36

*Bond ben teşbihde hata olmaz diyerek divan edebiyatımızın güzide "teşbih-i mübalağa" sanatını kullanmak istedim ama umarım sende 4. TSF buluşmasına Rambo bıçağı ve/veya benzeri ile gelmezsin :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 184 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners