TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Lorus Kronograf / Fotoğraflar Eklendi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Lorus Kronograf (Fotoğraflar Eklendi)

Mesaj conbay » 28 Ara 2011, 01:50

Magneto yazdı:Lorus Made in P.R.C miymiş ,bunu bilmiyordum . iyi günlerde kullanın

evet öyleymiş aynı zamanda "japon movement" de yazıyor arkasında...teşekkür ederim
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter."
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj conbay » 28 Ara 2011, 02:15

Önemli Bilgilendirme,
Arkadaşlar bildiğiniz üzere pazar günü saati almış ve fotoğraflarını çekip yorumlarınıza sunmuştum. Ancak aynı günün akşamı saatin dış çeperinde pembe altın kaplama olarak tabir gören kısmın sol tarafında küçük bir hata gördüm. Kaplamada renk farkı vardı. Hemen ertesi günü pazartesi günü saati aldığım yer olan Kızılay'daki 'kumrular saat'e götürdüm. Saati gösterdim ve hemen farkettiler ve 'herhangi bir yere sürttün mü, aldığında da var mıydı' gibisinden tek bir soru dahi sormadan 'bu imalat hatası, hemen değiştirelim' dediler. Fakat ellerinde aynı model yoktu ve 1 gün sonraya bulur getiririz dediler. Bugün gittim ve gerçekten dediklerini yaptılar saatin aynısını getirtmişler ve temiz bir şekilde bana teslim ettiler. Özellikle müşteri memnuniyet açısından daha önceki hiçbir alış verişimde karşılaşmadığım bu ilgi ve alaka beni çok memnun etti ve kendileriyle de bu durumu paylaştım.

Bu yüzden forumumuzda Ankara'da saat almak isteyenlere Kızılay Kumrular Sokak'taki 'kumrular saat'i (2 dükkan yan yana) şiddetle tavsiye ediyorum. Kendilerine buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Öte yandan forumda saatin fotoğraflarını paylaşır paylaşmaz yaptıkları hızlı yorumlarla beni sevindiren tüm üyelere de şükranlarımı sunuyorum.

Saygılar, sevgiler...
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj bozok » 28 Ara 2011, 02:54

böyle saatçiler olması ülkemiz için çok güzel bi gelişme cidden ne yazıkki hepimizin bildiği üzere her firma bu özeni göstermiyor
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj conbay » 31 Ara 2011, 18:58

bozok yazdı:böyle saatçiler olması ülkemiz için çok güzel bi gelişme cidden ne yazıkki hepimizin bildiği üzere her firma bu özeni göstermiyor

Kesinlikle haklsınız...
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj kethuda57 » 02 Oca 2012, 16:32

orta okuldan liseye geçtiğim sene babam beni yaz dönemi çalışmam için biryere vermişti.bende o sene kazandığım paraları ölümsüzleştirmek için bir saat almaya karar vermiştim.100 dolara kadar limit ayırmıştım bir öğrenci için bayağı iyi bir bütçe :)) eminönünden 80 dolara lorusun titanium modelini almıştım.çok hafif ve şık saatti.seikonun markası demişlerdi zaten.12-13 sene sorunsuz kullandım.geçenlerde elimden sert bir şekilde cam tarafı altta kalır şekilde mermerin üzerine düştü.camı kırılmadı ama mekanizma zarar gördü.saatçiye gösterdim tamiri 60 lira tutar dedi.yaptırmaktan vazgeçtim.şimdiye kadar 3 tane saat adım 3üde lorus... bence kalitesi fiyatının üstünde bir saat.güle güle kullan...
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj conbay » 02 Oca 2012, 21:15

kethuda57 yazdı:orta okuldan liseye geçtiğim sene babam beni yaz dönemi çalışmam için biryere vermişti.bende o sene kazandığım paraları ölümsüzleştirmek için bir saat almaya karar vermiştim.100 dolara kadar limit ayırmıştım bir öğrenci için bayağı iyi bir bütçe :)) eminönünden 80 dolara lorusun titanium modelini almıştım.çok hafif ve şık saatti.seikonun markası demişlerdi zaten.12-13 sene sorunsuz kullandım.geçenlerde elimden sert bir şekilde cam tarafı altta kalır şekilde mermerin üzerine düştü.camı kırılmadı ama mekanizma zarar gördü.saatçiye gösterdim tamiri 60 lira tutar dedi.yaptırmaktan vazgeçtim.şimdiye kadar 3 tane saat adım 3üde lorus... bence kalitesi fiyatının üstünde bir saat.güle güle kullan...

Anlattığınız bu olaydan sonra Lorus fanı mı olsam bilemedim:) Bence bunu firmaya da yazın, hani saat kutularının içerisine firmayı tanıtan küçük broşürlerden koyarlar ya 'Lorus'la anı ölümsüzleştirin' ana başlığının altında sizin bu hikaye:)

Şaka bir yana Seiko'nun firması olması sanırım kaliteye önemli bir etken.

Bu güzel anınızı paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Markaya karşı bağlılığım daha da arttı.

Saygılar...
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj kethuda57 » 03 Oca 2012, 21:18

conbay yazdı:
Anlattığınız bu olaydan sonra Lorus fanı mı olsam bilemedim:) Bence bunu firmaya da yazın, hani saat kutularının içerisine firmayı tanıtan küçük broşürlerden koyarlar ya 'Lorus'la anı ölümsüzleştirin' ana başlığının altında sizin bu hikaye:)

Bu güzel anınızı paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Markaya karşı bağlılığım daha da arttı.

Saygılar...

:thumbup: seikonun bir alt markası pulsar onun da bir alt markası da lorustur...daha önceden aldığın seiko saati burda paylaşmıştın sanırım ( gayet hoş ve şık modeldi belirtmeden geçemeyeceğim ) ...bundan sonra alacağın saat pulsar marka olabilir ...üçlüyü tamamlamış olursun...
şu model çok hoşuma gitti şık ve sade ;)

http://www.hediyesaati.com/urundetaylar ... sar-ps6015
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj conbay » 04 Oca 2012, 01:10

kethuda57 yazdı:
conbay yazdı:

Saygılar...

:thumbup: seikonun bir alt markası pulsar onun da bir alt markası da lorustur...daha önceden aldığın seiko saati burda paylaşmıştın sanırım ( gayet hoş ve şık modeldi belirtmeden geçemeyeceğim ) ...bundan sonra alacağın saat pulsar marka olabilir ...üçlüyü tamamlamış olursun...
şu model çok hoşuma gitti şık ve sade ;)

http://www.hediyesaati.com/urundetaylar ... sar-ps6015

Seiko saatin fotoğraflarını dediğiniz gibi burada paylaşmıştım, beğendiğinize sevindim. Lorus'un Pulsar'ın bir alt markası olduğu kesin mi acaba? Neye göre ayrılıyor biliyor musunuz ?

Öte yandan dediğiniz Pulsar saate baktım oldukça şık bir tercih, Pulsar bundan sonraki tercih bakımından iyi bir seçim olur sanırım:)
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 184 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners