Magneto yazdı:Lorus Made in P.R.C miymiş ,bunu bilmiyordum . iyi günlerde kullanın
evet öyleymiş aynı zamanda "japon movement" de yazıyor arkasında...teşekkür ederim
Magneto yazdı:Lorus Made in P.R.C miymiş ,bunu bilmiyordum . iyi günlerde kullanın
bozok yazdı:böyle saatçiler olması ülkemiz için çok güzel bi gelişme cidden ne yazıkki hepimizin bildiği üzere her firma bu özeni göstermiyor
kethuda57 yazdı:orta okuldan liseye geçtiğim sene babam beni yaz dönemi çalışmam için biryere vermişti.bende o sene kazandığım paraları ölümsüzleştirmek için bir saat almaya karar vermiştim.100 dolara kadar limit ayırmıştım bir öğrenci için bayağı iyi bir bütçe) eminönünden 80 dolara lorusun titanium modelini almıştım.çok hafif ve şık saatti.seikonun markası demişlerdi zaten.12-13 sene sorunsuz kullandım.geçenlerde elimden sert bir şekilde cam tarafı altta kalır şekilde mermerin üzerine düştü.camı kırılmadı ama mekanizma zarar gördü.saatçiye gösterdim tamiri 60 lira tutar dedi.yaptırmaktan vazgeçtim.şimdiye kadar 3 tane saat adım 3üde lorus... bence kalitesi fiyatının üstünde bir saat.güle güle kullan...
conbay yazdı:
Anlattığınız bu olaydan sonra Lorus fanı mı olsam bilemedim:) Bence bunu firmaya da yazın, hani saat kutularının içerisine firmayı tanıtan küçük broşürlerden koyarlar ya 'Lorus'la anı ölümsüzleştirin' ana başlığının altında sizin bu hikaye:)
Şaka bir yana Seiko'nun firması olması sanırım kaliteye önemli bir etken.
Bu güzel anınızı paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Markaya karşı bağlılığım daha da arttı.
Saygılar...
kethuda57 yazdı:conbay yazdı:
Anlattığınız bu olaydan sonra Lorus fanı mı olsam bilemedim:) Bence bunu firmaya da yazın, hani saat kutularının içerisine firmayı tanıtan küçük broşürlerden koyarlar ya 'Lorus'la anı ölümsüzleştirin' ana başlığının altında sizin bu hikaye:)
Şaka bir yana Seiko'nun firması olması sanırım kaliteye önemli bir etken.
Bu güzel anınızı paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Markaya karşı bağlılığım daha da arttı.
Saygılar...
seikonun bir alt markası pulsar onun da bir alt markası da lorustur...daha önceden aldığın seiko saati burda paylaşmıştın sanırım ( gayet hoş ve şık modeldi belirtmeden geçemeyeceğim ) ...bundan sonra alacağın saat pulsar marka olabilir ...üçlüyü tamamlamış olursun...
şu model çok hoşuma gitti şık ve sade![]()
http://www.hediyesaati.com/urundetaylar ... sar-ps6015
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 184 misafir
|