Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Tesekkur ederim. Altunbas kuyumculuktan aldim. Ulus - posta caddesinde. Iyi bir fiyata aldigimi dusunuyorum. Altunbas kuyumculukta orientin yabanci sitesinde bulunan cogu model var. Orient m force modelibe ise indirimli 900 tl dediler
dropby23 yazdı:Arkadaslar FEM7500 modelini Ankara da 400tl ye aldim. En kisa zam!nda fotolarini ekliyecegim
Sizin aldığınız modeli bulamadım nette sanırım CEM7500 modeli olacak değil mi ?
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter." Arif Nihat Asya
Fiyati yuksek geldi acikcasi bana sozce nasil internete gore
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter." Arif Nihat Asya
Bence gayet normal. Ben onun küçük kardeşini 350 TL'ye almıştım. Yurtdışında da en fazla 100 lira altına bulunabilirdi, ki o da gümrükte vergi ödenmemesi durumunda...
O zaman iyiyimiş gerçekten, hayırlı uğurlu olsun...
Aldığınız yerde Orient'in "Multi Year Calendar" serisinden olan modeller gözünüze ilişti mi ? Bu modelleri bulamıyorum çünkü hiçbir yerde...