freedom36 yazdı:Peki izninizle burada lafı geçmişken sorayım: Tissot Visodate mi, yoksa yukarıdaki Tissot PRC200 Automatic mi? Fiyatları ve kasa yapıları oldukça yakın. Visodate ETA2836-2 mekanizmaya sahip, PRC200 Automatic'in mekanizmasını bulamadım.
Nerden girdi yine kanıma bu klasik Tissot'lar. Seiko Velatura SRH006'dan da vazgeçebilecek miyim bilmiyorum. Agresif ve klas duruşunu seviyorum açıkçası ama sizce böylesi bir aksiyona değer mi dostlar?
splendes yazdı:freedom36 yazdı:Peki izninizle burada lafı geçmişken sorayım: Tissot Visodate mi, yoksa yukarıdaki Tissot PRC200 Automatic mi? Fiyatları ve kasa yapıları oldukça yakın. Visodate ETA2836-2 mekanizmaya sahip, PRC200 Automatic'in mekanizmasını bulamadım.
Nerden girdi yine kanıma bu klasik Tissot'lar. Seiko Velatura SRH006'dan da vazgeçebilecek miyim bilmiyorum. Agresif ve klas duruşunu seviyorum açıkçası ama sizce böylesi bir aksiyona değer mi dostlar?
PRS 516, PRC 200 ve Visodate'yi kolumda deneyen birisi olarak sıralama yapmak gerekirse PRS516 ( lacivert kadranlı çelik bilezik biraz ağır ), visodate ( beyaz kadran kahverengi kayış olanı ) ve PRC 200 ( çok sade durdu kolumda ).
freedom36 yazdı:Hehesizin yorumunuz kategori dışı olacak malesef. Prs200 almamış biri, beni o saate ikna edemez.
![]()
Aslında bir İsviçreli istiyor muyum, o da meçhul ama aklımızı kurcalayalım birazcık bakalım.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 128 misafir
|