Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Resatt » 03 Kas 2011, 20:24
Bond yazdı:Roccomen ve Resatt tebrikler, güle güle kullanın Protreklerinizi

İnceleme kısmında ayrı konularda tanıtımları bekliyoruz.

Teşekkürler

Saati öğrendikten sonra incelemesini koyacağım

-

Resatt
-
koluman » 16 Şub 2012, 01:25
arkadaşımla aynı durumdayız bende almayı düşünüyorum şu üç modelden birisini
510t
130t
110t
fakat tam olarak karar veremedim, bilgisi olan varsa dinlemek isterim .
-

koluman
-
Thevenin » 16 Şub 2012, 02:30
@koluman, Ozellik olarak ayni olan ucunun arasindan secim yapmak tamamen begeni konusu. Tek fark analog-sayisal olan 500/510 serisi olabilir. Analog gostergeler de islevsellik acisindan kesinlikle kullanisli bence, veya degil, yine o da kullanan kisiye bagli. Kesin Protrek alacaksan hepsine yerinde bakmani oneririm.
Casio PAW/PRW 5000 IncelemeHosgeldin

Thevenin
-

Thevenin
-
koluman » 16 Şub 2012, 02:33
Thevenin yazdı:@koluman, Ozellik olarak ayni olan ucunun arasindan secim yapmak tamamen begeni konusu. Tek fark analog-sayisal olan 500/510 serisi olabilir. Analog gostergeler de islevsellik acisindan kesinlikle kullanisli bence, veya degil, yine o da kullanan kisiye bagli. Kesin Protrek alacaksan hepsine yerinde bakmani oneririm.
Casio PAW/PRW 5000 IncelemeHosgeldin

sen kullanıyor musun bu saatlerin herhangibirisinden?
benim merak ettiğim birçok şey var özellikleri hakkında saatçiye sordum fakat o da bilmiyor, özellikle altimetre ve pusulası gerekli bana nasıl ulaşabilirim sana?
-

koluman
-
koluman » 16 Şub 2012, 10:07
Drk yazdı:Koluman bu saatler kabin içinde yüksekliği doğru göstermiyor, benden söylemesi

doğrudur, saat önerin varmı peki
-

koluman
-
ondasm » 16 Kas 2012, 02:58
ben de bu saatlerle kafayı bozdum. prg 130y-1dr modeli sade siyah renkde begendim. ama ozellik olarak hala diger modellerle karsılastırmakdayım ve net bir cevaba ulasamadım.
-

ondasm
-
nrş » 01 May 2013, 16:34
Arkadaşlar selamlar ....
Ben Bolu'dayım. Kendimce zaman buldukça dağlarda offroad yapmaya çalışıyorum. Doğa ile ilgili outdoor saat arayışındayken bu siteye üye oldum.
Sizden isteğim özellikle pusulası , yükseklik ölçeri iyi olan ve aynı zamanda araçlar kaldığında itme çekme sırasında zarar görme olasılığı en az olan dayanıklı saat önerinizi rica ederim.
Fiyat performans olarak timex t49761 gözüme çarptı. Casio 250-1dr ve ilk sayfadaki suunto'lar arasında kararsız kaldım . Yardım ve önerinizi bekliyorum.
Saygılarımla....
-

nrş
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 116 misafir