TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gio Monaco Geneve Eclisse Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gio Monaco Geneve Eclisse Bilgi

Mesaj biricik » 11 Ağu 2011, 16:35

çok güldüm ve bende telefonu nasıl kapadıgımı bilemedim arkadaş başka bi kafayla yaşıyodu :D :D ama bencede van cleef arpels le pont des amourex fransızmı? fiyatı nedir çok cici bir model araplar kadar ihtişamlı ama köklü bir firma değil o kadarda,distribütör yok bide yani resmen bavul ticareti olmuş herhalde ??e almaya kalksak orıgınal oldugunuda anlamıycaz herhalde.....???? kafamda deli sorular
Kullanıcı avatarı
biricik

Mesaj drk » 11 Ağu 2011, 16:41

Hangi bayii burası gerçekten çok merak ettim :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj biricik » 11 Ağu 2011, 16:44

:D forumun başında 2 tane yerden bahsettik neyse ramazan ramazan dedikodu yapmayın töbe töbe :P avm diyim anla sen
Kullanıcı avatarı
biricik

Mesaj mrhero » 11 Ağu 2011, 22:27

emre08 yazdı:
mrhero yazdı:Bu kadar para verilmişken en azından daha köklü olan yukarıda arkadaşın bahsettiği Van Cleef & Arpels markasına bakılabilir.

Ooo, yukardaki arkadas olduk yani :) Peki mrhero :twisted:

ya kusura bakma yukarı çıkıp kimin yazdığına bakmaya üşendim :oops:
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj Emre » 12 Ağu 2011, 00:41

mrhero yazdı:
emre08 yazdı:
mrhero yazdı:Bu kadar para verilmişken en azından daha köklü olan yukarıda arkadaşın bahsettiği Van Cleef & Arpels markasına bakılabilir.

Ooo, yukardaki arkadas olduk yani :) Peki mrhero :twisted:

ya kusura bakma yukarı çıkıp kimin yazdığına bakmaya üşendim :oops:

Ben bilmem valla :geek: Şaka :D
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Gio Monaco Eclisse LE ve Piaget Polo Değer ve Satış Önerisi

Mesaj Private » 03 Mar 2013, 02:14

Merhabalar,

Eclisse saat sahibiyim. Lütfen sadece iyi bilen ilgilensin.

Soracağım sorular şu: Bende bir adet erkek model Gio Monaco Eclisse Limited Edition mevcut ( Pırlantalı, sadece 500 tane uretildi ).
Şu:

Resim

Sizden bu saatin değeri hakkında bilgi almak mümkün mü?

Ayriyetten, bir Piaget Polo (Altın, iç sırt siyah, deri) saatim var.

O da şunun siyahı (aynısını bulamadım images de)

Resim

Piaget'nin değerini bilen var mı? Bu saatler kesinlikle orijinal. Satmam için tavsiye edeceğiniz yerler veya kişiler? Genevre'ye gitmemi tavsiye edermisiniz satma amaçlı? Saatler mükemmel kondisyonda. İkisi de sınırlı sayıda üretilmiştir. İkisi de hediye olarak gelmiştir.

İstanbul'da yaşıyorum.
Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Private

Mesaj SeRxx » 03 Mar 2013, 03:08

Neden saatlerinizin gercek fotograflarını yüklemiyorsunuz ?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Bond » 03 Mar 2013, 03:12

Gio için model liste ve satış fiyat bilgisi yazılan konuda zaten mevcut ;) Piaget için ise listesi gene internette bir çok sitede mevcut fakat o Polo modelinin resmi yüklenen tam aynısı siyah kadran üretimi yok. Daha eski üretimse olabilir ancak internet üzerindeki satış siteleri ve imajlarda da yok. Beyaz olan ise sahte ürün linki idi, ben orijinal siteden aynı model ile değiştirdim. Bu tarz saatleri satmak için Cenevre'ye gitmeye elbette gerek yok. O kısmı tam anlayamadım ama İstanbulda bu saatleri satan bir sürü saatçi var zaten, bu firmaların çoğu ikinci el işi de yaparlar, oralara kutu ve sertifikaları ile götürerek fiyat alabilirsin. Gio daha çok Antalyada bir dönem vardı. Saatçilerin zaten her türlü kontağı vardır, satılacak veya ilgilendikleri model ise hemen nakit fiyat verirler. Elbette takas dışında saatçilerde alım satım yapacakları için fiyatı normal olarak düşük verirler son kullanıcı satışına göre.

Ebay, Chrono24 vb gibi internet sitelerine yükleyerek satış yapmak bu modeller adına daha uygun olacaktır :thumbup:

En doğru yöntem bu ürünleri ve benzerlerini satan saat firmalarına evrakları ile götürerek bilgi almak :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners