TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Montblanc Timewalker ve Panerai Yorum / Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Montblanc Timewalker Yorum/Tavsiye

Mesaj Ziyaliv » 31 May 2011, 01:12

Ben sadece timewalker için yorumu yaptım clk genel anlamışsın MB nin ne kadar saat konusunda in house makinalarda iyi olduğu hakkında malumatım yok değil sektörün en içinde olan birisiyim sonucunda satmasam da. Fakat kabul edelim ki MB timewalker çok basit bir saat ve saatte kusura bakmayın da detay diye birşey yok ki detay işçiliği olsun. sadece kulaklardaki girintilerle, crown dediğimiz benim tabirimle kurma kolundaki MB logusundan başka. Diğer MB saatlere lafım yok ama bu saat alınmaz.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj nickynick » 31 May 2011, 01:45

Ziyaliv yazdı:Ben sadece timewalker için yorumu yaptım clk genel anlamışsın MB nin ne kadar saat konusunda in house makinalarda iyi olduğu hakkında malumatım yok değil sektörün en içinde olan birisiyim sonucunda satmasam da. Fakat kabul edelim ki MB timewalker çok basit bir saat ve saatte kusura bakmayın da detay diye birşey yok ki detay işçiliği olsun. sadece kulaklardaki girintilerle, crown dediğimiz benim tabirimle kurma kolundaki MB logusundan başka. Diğer MB saatlere lafım yok ama bu saat alınmaz.

http://www.swfcabin.com/swf-files/1298832300.swf
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj punk » 31 May 2011, 02:40

Ziyaliv yazdı:Ben sadece timewalker için yorumu yaptım clk genel anlamışsın MB nin ne kadar saat konusunda in house makinalarda iyi olduğu hakkında malumatım yok değil sektörün en içinde olan birisiyim sonucunda satmasam da. Fakat kabul edelim ki MB timewalker çok basit bir saat ve saatte kusura bakmayın da detay diye birşey yok ki detay işçiliği olsun. sadece kulaklardaki girintilerle, crown dediğimiz benim tabirimle kurma kolundaki MB logusundan başka. Diğer MB saatlere lafım yok ama bu saat alınmaz.

Sizin için olmayabilir, fakat benim için rotordaki engraving bile önemli bir detay. Bir saatin alınıp alınmayacağı konusunda kesin yargılar hem alıcıyı, hem de satıcıyı yanlış yönlendirir diye düşünüyorum.

Unutulmaması gereken bazen basitlik de bir estetik unsurudur.
En son punk tarafından 31 May 2011, 03:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj nickynick » 31 May 2011, 03:11

Bunu ben yazmadım bilader :D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Thevenin » 31 May 2011, 03:14

punk reyiz diyor ki swf'leri bosa harcamayalim :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj punk » 31 May 2011, 03:14

Düzeltildi başgan. ;)
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj yakuza » 31 May 2011, 04:11

Herkese yorumları ve tavsiyeleri için teşekkürler. Önümüzdeki ay içerisinde ikinci el araştırmalarım devam edicek. Eğer uygun bir şey bulabilirsem değerlendiricem. Aksi takdirde gözüm bu modelde =)
Kullanıcı avatarı
yakuza

Mesaj yakuza » 06 Haz 2011, 21:25

Konu kirliliği yaratmamak için sorumu yine bu başlık altında yazmak istedim. Aynı zamanda Panerai'ın bir kaç modeline baktım. 00112 için $4700, 00104 için $5400 şeklinde teklifler aldım. Saatler sıfır, kutusu ve sertifikası ile birlikte veriliyor. Liste fiyatlarına göre uygun görünüyor. Sizin de fikrinizi almak istedim. Özellikle Panerai konusunda tecrübesi olan üyelerden. Bu fiyatlar iyi midir, daha pazarlık yapılabilinir mi?
Kullanıcı avatarı
yakuza

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners