TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Bir Seiko 5 mi Alsam Yoksa...

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Bir Seiko 5 mi Alsam Yoksa...

Mesaj Ozgur » 24 Eki 2010, 12:21

Şık, sade, ve gunluk (spor) kullanıma cok uygun bir saat, ayrıca mavi kayıs cok yakısmıs,

Guzel bir saat begenmissiniz, ben alın derim. Hatta bizede gosterdiginiz icin tesekkurler makul bir fiyata bulursam ben bile almayı dusunuyorum.
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj Ozgur » 05 Kas 2010, 09:48

Saati forumda bu baslık altında gordum, istanbulda izindeyken sirkeci ve tahtakale tarafı dahil olmak uzere pek cok yere baktım,

saatin burada fotografları olan bez kayıslı modelini bulamadım, daha sonra bilindik internet uzerinden alısveris yapan siteden sparisini verdim,

acıkcası ben beklentiyi biraz yuksek tutmusum sanırım, saatin kolda durusnu begenmedim, capı da biraz kucuk.

3 ay sonra turkiyede olacagım, isteyen olursa saatin etiketi uzerinde duruyor internet fiyatının yarı fiyatına verebilirim (bana maliyeti 129tl + 5tl kargo )

Bu arada cok benzer ve aynı fiyata pulsar modeli var almayı dusunenlerin o saate de bakmasını oneririm sanki kolda daha iyi duruyor
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj mlm » 05 Kas 2010, 10:36

Aldığın saat mavi military kordonlu Seiko 5 ise ben talibim Ozgur. Türkiye'ye geldiğinde görüşelim, bir terslik olmazsa ben alırım.
Not: PM ile görüşüldü.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Archezia » 05 Kas 2010, 13:22

mlm naaptın yaa (: Ben o saatle bir arkadaşımı mekanik saatlerle tanıştıracaktım geç kalmışım. Biz de Özgür'ün aldığı siteden alalım madem. Hocam eğer mahsuru yoksa buradan veya PM ile paylaşabilir misiniz aldığınız satıcıyı?
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj mlm » 05 Kas 2010, 13:34

Archezia ben de uzun süredir bu saate niyet ediyordum, buradan kısmetmiş. Hem Ozgur'un Türkiye'ye dönmesine 3 ay var, o zamana kadar fikrim değişirse ilk seni haberdar ederim kardeşim. : )
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Archezia » 05 Kas 2010, 16:09

Sağol mlm ben zaten takılmıştım sana öylesine. Ama vazgeçersen arkadaşım talip tabiki (: Adam gitti quartz tissot aldı beni dinlemedi şimdi mekaniklere ısınıyor gibi ama yavaş yavaş. Bu arada TSF SE alıyormuşsun. Buradan da tebrik etmiş olayım seni, doğru karar (:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj mlm » 05 Kas 2010, 16:19

Teşekkür ederim Archezia, aslında ilk niyet edenlerden biriydim TSF SE'ye ama birkaç git-gel yaşadım farklı sebeplerden, en sonunda doğru kararı verdiğime inanıyorum, hakikaten eşsiz ve çok güzel, kaliteli bir saat olacak, heyecanla gelmesini bekliyorum herkes gibi. Umarım bir an önce gelir de hepimiz bu güzel saati kollarımızda görebiliriz..
Görüşürüz, sevgiler.. : )
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj punk » 05 Kas 2010, 16:24

Bu saatin aynısının siparişini verdim. Daha önce aynı tip kayışlı bir saat kullandığım için söyleyeyim, bu tarz kayışlar bir süre sonra çabuk deforme oluyorlar. Ancak ben gene de siparişini verdim :D Üstüne bir de golfer tarz bir kayış siparişi verdim. 38 mm bir saat. Yani küçük çaplı denebilir. O yüzden benim açımdan günlük kullanımda keyif alabileceğim bir saat olabilir diye düşünüyorum.

Merak edenler olursa ebay üstünden bir çok satıcı uygun fiyattan satıyor bu modeli.
Kullanıcı avatarı
punk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: monsieur ve 141 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners