İşte şimdi içim rahatladı. Yoksa 11.11'de aldığım skx009k2 sahte diye uyku uyuyamayacaktım [emoji16]
Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"
Siz yine de rahat uyumayın bence... Sevgili @nzmokur J7 ve K5 serisine kefil sadece çünkü... K2 için, bilemedim... :-Pekdellal yazdı:İşte şimdi içim rahatladı. Yoksa 11.11'de aldığım skx009k2 sahte diye uyku uyuyamayacaktım [emoji16]
Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"
CpoeT yazdı:Endişemin yersiz olduğunu düşünmüyorum, şuanda böyle bir saat üretiyorlarsa en azından siteye koymadılar ama bi Instagram vs. de saatin fotoğrafını paylaşmaları gerekmez mi? Hemde bütün diğer modelleri paylaşıyorken, bu yüzden bana çok saçma geliyor ve gerçekliğine şuanlık inanmıyorum, Abt Saat Vs. Saat farketmiyor kimsenin babasının saat şirketi değil orası ki doğru söylesinler yada yanlış bile biliyor olabilirler. Dünya garantisini kutunun içine koymakta zor birşey değil, bu orijinalliğini doğrulamaz.
Sen bezel rengini tutturamıyorsun sevgili @Ankthas, bas bas bağırıyor ben sahteyim diye seninkiler... :-PAnkthas yazdı:CpoeT yazdı:Endişemin yersiz olduğunu düşünmüyorum, şuanda böyle bir saat üretiyorlarsa en azından siteye koymadılar ama bi Instagram vs. de saatin fotoğrafını paylaşmaları gerekmez mi? Hemde bütün diğer modelleri paylaşıyorken, bu yüzden bana çok saçma geliyor ve gerçekliğine şuanlık inanmıyorum, Abt Saat Vs. Saat farketmiyor kimsenin babasının saat şirketi değil orası ki doğru söylesinler yada yanlış bile biliyor olabilirler. Dünya garantisini kutunun içine koymakta zor birşey değil, bu orijinalliğini doğrulamaz.
Biz mesela evde kendi imkanlarımızla yapıyoruz SKX007'yi
CpoeT yazdı:Endişemin yersiz olduğunu düşünmüyorum, şuanda böyle bir saat üretiyorlarsa en azından siteye koymadılar ama bi Instagram vs. de saatin fotoğrafını paylaşmaları gerekmez mi? Hemde bütün diğer modelleri paylaşıyorken, bu yüzden bana çok saçma geliyor ve gerçekliğine şuanlık inanmıyorum, Abt Saat Vs. Saat farketmiyor kimsenin babasının saat şirketi değil orası ki doğru söylesinler yada yanlış bile biliyor olabilirler. Dünya garantisini kutunun içine koymakta zor birşey değil, bu orijinalliğini doğrulamaz.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 126 misafir
|