TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SKX007 Hakkında

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko SKX007 Hakkında

Mesaj ekdellal » 07 Ara 2018, 21:55

İşte şimdi içim rahatladı. Yoksa 11.11'de aldığım skx009k2 sahte diye uyku uyuyamayacaktım [emoji16]

Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj Maradona » 07 Ara 2018, 22:18

ekdellal yazdı:İşte şimdi içim rahatladı. Yoksa 11.11'de aldığım skx009k2 sahte diye uyku uyuyamayacaktım [emoji16]

Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"
Siz yine de rahat uyumayın bence... Sevgili @nzmokur J7 ve K5 serisine kefil sadece çünkü... K2 için, bilemedim... :-P

Başlığı açan arkadaş K3, M7 ve L9 serileri için mi şüphe içinde acaba? Öyleyse haklı zira... Bir görüşmemizde sevgili @nzmokur bu serilerin merdiven altı üretim olduğunu, Aydın Saat'in ucuza kaçarak bunlardan getirdiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam... Şimdi ben olsam Aydın Saat'e telefon açıp J7 ya da K5 için ısrar ederdim... Hatta kızardım, hır çıkarırdım...Bizi cahil, bir şey bilmez sanıyorlar... Yanılıyorlar... Araştırmacı ruhumuz var bizim oysa ki... ;-)
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj CptOz » 07 Ara 2018, 22:38

K veya diğerleri sahte veya çakma bence belki de Çin merdiven altı üretim. Bazılarında Made in Japan yazıyor, J lerde galiba. Olsa olsa onlar belki gerçektir. Gerçi öğrendim sirkecide saatçiler isteyenin kadranına Made in Japan veya Swiss basıyormuş. K sı olan varsa kurcalama maksatlı alabilirim 5-10 TL ye kargo benden olsun...
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj Ankthas » 07 Ara 2018, 22:43

CpoeT yazdı:Endişemin yersiz olduğunu düşünmüyorum, şuanda böyle bir saat üretiyorlarsa en azından siteye koymadılar ama bi Instagram vs. de saatin fotoğrafını paylaşmaları gerekmez mi? Hemde bütün diğer modelleri paylaşıyorken, bu yüzden bana çok saçma geliyor ve gerçekliğine şuanlık inanmıyorum, Abt Saat Vs. Saat farketmiyor kimsenin babasının saat şirketi değil orası ki doğru söylesinler yada yanlış bile biliyor olabilirler. Dünya garantisini kutunun içine koymakta zor birşey değil, bu orijinalliğini doğrulamaz.

Resim

Biz mesela evde kendi imkanlarımızla yapıyoruz SKX007'yi :roll:
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj siyahpena » 07 Ara 2018, 22:54

vurmayın abiler adam öldü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
siyahpena

Mesaj Maradona » 07 Ara 2018, 23:04

Ankthas yazdı:
CpoeT yazdı:Endişemin yersiz olduğunu düşünmüyorum, şuanda böyle bir saat üretiyorlarsa en azından siteye koymadılar ama bi Instagram vs. de saatin fotoğrafını paylaşmaları gerekmez mi? Hemde bütün diğer modelleri paylaşıyorken, bu yüzden bana çok saçma geliyor ve gerçekliğine şuanlık inanmıyorum, Abt Saat Vs. Saat farketmiyor kimsenin babasının saat şirketi değil orası ki doğru söylesinler yada yanlış bile biliyor olabilirler. Dünya garantisini kutunun içine koymakta zor birşey değil, bu orijinalliğini doğrulamaz.

Resim

Biz mesela evde kendi imkanlarımızla yapıyoruz SKX007'yi :roll:
Sen bezel rengini tutturamıyorsun sevgili @Ankthas, bas bas bağırıyor ben sahteyim diye seninkiler... :-P
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj gozdentunay » 07 Ara 2018, 23:06

Tmm almayın o zaman !

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gozdentunay

Mesaj Umutt » 07 Ara 2018, 23:13

Beyler çok hoşsunuz ya, iyi geldi akşam akşam..
Kullanıcı avatarı
Umutt

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 126 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners