Caner1983 yazdı:kuyur yazdı:Caner1983 yazdı:kilimanjaro yazdı:kuyur yazdı:Bir süredir Cartier saatlere olan ilgim sonucunda Cartier ronde solo xl aldım kısa bir süre oldu, verdiği kalite hissi güzel,fiyatını haketmediğini de düşünmüyorum ama beklentimi tam anlamı ile karşıladığını da söyleyemeyeceğim.Buna karşılık Ballon Bleu ve Calibre de cartier gibi modellerini çok beğeniyor ve ileride koleksiyonumda mutlaka olmalarını istiyorum.Marka genelinde ise,araştırmalarım ve koldaki denemelerim sonrası fikrimin son derece pozitif olduğunu da söyleyebilirim rahatlıkla.
Sent from my iPad using Tapatalk
çok güzel bir model , fotoğrafı kolunuzda paylaşır mısınız ?
+1
Caner 1983 , yanlış anlama demişsiniz ( edit den önce) forumdan sizi tanıdıgım için ben yanlış anlamıyorum ama yine de bu sözcüğü çok sık kullanmamanızı oneririm.(zira yanlış anlaşılmaya çok müsait bir cümledir).
bir diğer konu;saat fotoğraf paylaşımlarım da sanırım gözünüzden kaçmış,kolumda gormediğinizi ifade etmişsiniz ( edit den önce) kış güneşi/güz gülleri bölümünde çokça görebilirsiniz geçmiş mesajlarımdan.Arzu ederseniz size toplu bir fotoğraf da gonderebilirim.Yanlış anlamayın ama,sizi yanlış anladığım için değil.iyi niyetinize istinaden.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mesaj yazdıktan sonra tarattım o yüzden düzelttim hata bende özür diliyorum
özrünüz kabul oldu mesele yok,teşekkürler hassasiyetinize
Sent from my iPhone using Tapatalk