Rolex'de aklım yeşil Sub 116610LV'deydi bi ara... Alakasız saatlerden bahsediyorum farkındayım, kafam çok karıştı
Aslında hilkaye 2 yıl önce Rolex'le başladı, burada da başlık açmıştım. LV'yi gittim gördüm, denedim, çok beğendim. Sonra IWC Yacht Club'ı gördüm, görüntüsü bana Rolex'i unutturdu, deneyince 45 mm olan büyük geldi.
Derken saat konusunu askıya aldım. Geçenlerde Yacht Club'ın boyutunun 43.5'a düştüğünü öğrenince yine Yacht Club sevdası başladı.
Burada konuyu açtım, Yacht Club hakkında olumlu bir şey duyamadım. Biraz araştırınca, önerilerle de birlikte en son çıkardığım listeye ulaştım. Şimdi bu listeye Daytona ve Sub da eklenebilir ama Rolex taşıma konusunda kaygılarım var. Meraklısı görürse 2 kelime konuşmaya varım da genel olarak saat çok dikkat çeksin istemiyorum. Rolex her ortamda ben burdayım diyor.
JLC'yi uzun zamandır takip ediyorum, çok saygı duyulan bir marka olduğunu biliyorum. Yolda sokakta fazla tanınan bir marka da olmadığından göze batmadan rahat rahat taşıyabilirim. Saatin dressy olamaması çok önemli değil, zaten ben de nadiren dressy olduğumdan kendisiyle iyi anlaşırız

Sitesinde Master Compressor için silikon kordon seçeneği göremedim ama kutudan çıkıyorsa şahane.